Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε συνέδριο τερματοφυλάκων με Πόρτο, Μπενφίκα, Άρσεναλ και Μαρσέιγ ο Χρήστος Τσελιόπουλος

Σε συνέδριο τερματοφυλάκων με Πόρτο, Μπενφίκα, Άρσεναλ και Μαρσέιγ ο Χρήστος Τσελιόπουλος

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να εξελίσσεται και έτσι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, ο Ημαθιώτης Χρήστος Τσελιόπουλος, βρέθηκε σε διεθνές συνέδριο στην Πορτογαλία.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Το τριήμερο 27-28 και 29 Μαΐου διεξήχθη στο Οπόρτο της Πορτογαλίας το 10ο Goalkeeping Congress of Portugal, με τη συμμετοχή του προπονητή τερματοφυλάκων του ΑΣΤΕΡΑ, κ. Χρήστου Τσελιόπουλου.

Στο συνέδριο το παρόν έδωσαν σπουδαίες προσωπικότητες του αθλήματος, ενώ συμμετείχαν ως ομιλητές και πολύ σημαντικοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου και ειδικότερα προπονητές τερματοφυλάκων.

Στις φωτογραφίες ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΑΣΤΕΡΑ διακρίνεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Milan, κ. Gigi Ragno, ο οποίος βρίσκεται στο τιμ του Dida και με τον οποίο ο κ. Τσελιόπουλος αντάλλαξαν τις φανέλες της ομάδας τους.

Επίσης, διακρίνεται με τον προπονητή τερματοφυλάκων στην Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ισπανίας, κ. Jose Sambade, της Marseille, κ. Jon Ibarrola και της Real Sociedad, κ. Inaki Ulloa. Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και στελέχη άλλων ομάδων, όπως της Arsenal, της Porto, της Guimaraes, της Benfica, της Lyon, του ΑΠΟΕΛ, της Estoril, της Famalicao, της Shakhtar».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS