Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αιγινιακός: Άρχισε ο σχεδιασμός - Παραμένει ο Γιώργος Ντάμτσιος

Αιγινιακός: Άρχισε ο σχεδιασμός - Παραμένει ο Γιώργος Ντάμτσιος

Συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού Γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν κυριάρχησε αυτό της ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Ντάμτσιο για τη νέα χρονιά. Είναι θέμα τυπικό και την προσεχή Τρίτη όπου θα υπάρξει συνάντηση των δύο πλευρών, οι οποίες αναμφίβολα είναι αμφότερες ευχαριστημένες, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Στη συνέχεια οι διοικούντες ασχολήθηκαν με την ενδυνάμωση του ρόστερ εν όψει του πρρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας όπου θ’ αγωνίζεται ως γνωστόν η ομάδα του Αιγινίου και συζήτησαν για μεταγραφές και ανανεώσεις του υπάρχοντος υλικού.

Άμεσες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση της παραμονής του Γιώργου Ντάμτσιου στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου .

Ο Νίκος Παππάς διοικητικός ηγέτης στην ακαδημία

Με ομόφωνη απόφαση ο Νίκος Παππάς εκτός των αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα επωμισθεί και το “βάρος” να τρέξει την ακαδημία του Αιγινιακού, επανδρώνοντας την σημαντικά με τη εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει.

Μετά τα επινίκια της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας Πιερίας, οι άνθρωποι των “κυανόλευκων” έπιασαν νωρίς-νωρίς δουλειά προκειμένου ο Αιγινιακός στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία της ένωσής μας να παρουσιαστεί πανέτοιμος.Τέλος πραγματοποιήθηκε από τον ταμία Νίκο Μούμο ο Οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2021-22, συνοπτικά. Είναι αξιοσημείωτο ότι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα σ’ αυτό το κομμάτι, γεγονός που αποδεικνύει την εύρυθμη λειτουργία του Αιγινιακού.

katerinisport.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS