Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γιώργος Γεωργίου: Νέα βόμβα για την υπόθεση του Παναιτωλικού

Γιώργος Γεωργίου: Νέα βόμβα για την υπόθεση του Παναιτωλικού

Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε την υπόθεση του Παναιτωλικού ήταν ο Γιώργος Γεωργίου και εκείνος είναι που συντηρεί το ενδιαφέρον.

Για τη Δευτέρα (30/5) έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας και παραμονές αυτής, ήρθε ένα νέο στοιχείο στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναιτωλικός έχει μπει σε περιπέτειες καθώς αξιωματούχος του φέρεται να στοιχημάτισε στο ματς της ομάδας του με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στις 22 Ιανουαρίου του 2022.

Ο Γιώργος Γεωργίου αποκάλυψε πως στη δικογραφία της υπόθεσης προκύπτει ότι ο εμπλεκόμενος αξιωματούχος δεν στοιχημάτισε μόνο στο συγκεκριμένο ματς. Αντιθέτως, έχει πράξει κάτι αντίστοιχο και άλλες φορές.

Ο γνωστός δημοσιογράφος είπε ότι «έγινε γνωστό ότι μέσα στη δικογραφία αναφέρεται ένα πολύ σοβαρό γεγονός! Ο αξιωματούχος του Παναιτωλικού, που είχε παίξει στοίχημα στο ματς με τον ΟΦΗ, αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά στο ματς, το έχει κάνει συνολικά 14 φορές με επιτυχία, σε άλλα ματς του Παναιτωλικού, αποκομίζοντας ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό».

Από εκεί και πέρα προσέθεσε ότι «αυτό αναφέρεται στη δικογραφία και καταλαβαίνετε ότι θα έχει πολλή δουλειά η Επιτροπή Δεοντολογίας και ειδικά ο πρόεδρος. Τη Δευτέρα λοιπόν τα σπουδαία».

Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν τις εξελίξεις. Πρώτος όλων προφανώς ο Παναιτωλικός που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο Απόλλων Σμύρνης παρακολουθεί στενά τα δρώμενα ελπίζοντας να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό. Η Λαμία ενδιαφέρεται επίσης γνωρίζοντας ότι με τον υποβιβασμό του Παναιτωλικού, μένει οριστικά στη Super League 2, ενώ υπάρχει και η Βέροια. Η τελευταία περιμένει με ποιον αντίπαλο θα δώσει αγώνες μπαράζ. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω αυτής της υπόθεσης δεν έχει επικυρωθεί και η βαθμολογία.

πηγή: sportime.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS