Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χατζάρας: «Ήμουν η καλύτερη γκόμενα και την καλύτερη γκόμενα την θέλουν όλοι»

Χατζάρας: «Ήμουν η καλύτερη γκόμενα και την καλύτερη γκόμενα την θέλουν όλοι»

Ο Γιάννης Παθιακάκης και ο Γιάννης Κυράστας τον έπεισαν να ταξιδέψει στην Αθήνα για να μιλήσει με τον Θωμά Μητρόπουλο. «Πήγαινε ρε μ@λ@κ@ στο ραντεβού και μη συμφωνήσεις». Δεν είχε σκοπό να υπογράψει. Μόνο να μιλήσει και να φύγει. Στο δρόμο για την Αθήνα η γυναίκα του έκλαιγε. Τελικά έδωσαν τα χέρια και έμελλε να γράψει ιστορία στο Αιγάλεω. Άνοδο στην Α' Εθνική, ημιτελικά Κυπέλλου, έξοδο στο UEFA. Απίθανες ιστορίες, απολαυστικές στιγμές στο «Σίτι».

Λέει ότι θα μπορούσε να πάει στον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. «Όλοι με γούσταραν. Ήμουν η καλύτερη γκόμενα. Και την καλύτερη γκόμενα όλοι τη θέλουν, αλλά ανήκει σε κάποιον δυνατό. Δύσκολα πας να αγγίξεις, δεν πλησιάζεις». Το συναίσθημα τον οδήγησε στον Αρη. Λανθασμένη επιλογή, αλλά εκεί έζησε το παιχνίδι που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Το 2009 ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη. «Πέθαινα κάθε μέρα. Έλεγα "Θεέ μου, να κοιμηθώ πέντε λεπτά"». Σταμάτησε να ασχολείται με την προπονητική, γιατί θέλει να τον θυμάται ο κόσμος... λιοντάρι. Όχι γατί.

Το Gazzetta ταξίδεψε στη Βέροια κι αυτή είναι η εξομολόγηση του Γιώργου Χατζάρα. Αληθινός, αυθεντικός, συγκινητικός... Ενας άνθρωπος που σιχαίνεται την τελειότητα και λατρεύει εκείνους που έχουν δώσει μάχες και έχουν σημάδια. Ετσι κι αυτός. Σε μια σπάνια εξομολόγηση, επουλώνει τα σημάδια της ψυχής του.

Πατήστε για να διαβάσετε την απολαυστική συνέντευξη...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS