Εκτύπωση αυτής της σελίδας
SL2: Πότε θα διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου

SL2: Πότε θα διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου

Προκαθορισμένες είναι οι ημερομηνίες των αγώνων μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των δύο ομίλων της SL2, οι οποίοι και θα είναι διπλοί (εντός και εκτός έδρας).

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η ΒΕΡΟΙΑ και ο Λεβαδειακός θα είναι οι δύο πρωταθλητές των ομίλων, που θα διεκδικήσουν το ένα εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, σε αγώνες μπαράζ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8/5 και την Κυριακή 15/5.

Η νικήτρια ομάδα θα κατακτήσει την απευθείας άνοδο, ενώ η ηττημένη θα δώσει νέο διπλό αγώνα μπαράζ (ελληνική πρωτοτυπία!) με την ομάδα που θα τερματίσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας της SL1, στις 22 και 29 Μαΐου.

Οι έδρες των αγώνων μπαράζ, θα προκύψουν από κλήρωση, που θα γίνει αμέσως μετά την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της SL2 (τελευταία αγωνιστική στις 1/5), στα γραφεία της διοργανώτριας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS