Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Super League 2: Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΛ!

Super League 2: Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΛ!

Κόλλησε στον Βόλο και έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει κορυφή η ΑΕΛ!

Η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Βέροιας από τον Πιερικό (2-1), μένοντας στο -5.

Σε αντίθετη περίπτωση και σε νίκη δηλαδή, η Λάρισα θα είχε καταφέρει να πλησιάσει στο τρίποντο την Βέροια και να την αγχώσει ακόμη περισσότερο, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΛ και τον καλύτερο για τη Νίκη Βόλου, αφού μόλις στο 6ο λεπτό ο Μιράντα με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το γκολ αυτό έδωσε καλό ρυθμό στο ματς, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να πιέζουν για την ισοφάριση, η οποία ήρθε λίγο μετά την έναρξη του πρώτου μέρους.

Συγκεκριμένα, η Λάρισα κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 52ο λεπτό ο Όγκμποε για να ισοφαρίσει σε 1-1. Το σκορ αυτό έμεινε ως το φινάλε έτσι, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να φτάσουν στην ανατροπή και στη νίκη, κολλώντας στην ισοπαλία και μένοντας στο -5 από την κορυφή.

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Πάνος, Παναγιωτίδης (78' Γκαρσία), Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Βασιλείου (65' Βλαχομήτρος), Κουσκουνάς.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος (46' Γρηγορόπουλος), Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Γαρουφαλιάς (46' Όγκμποε), Κούστα (46' Κολομπίνο), Μαυριάς (78' Νίνο), Γλυνός (67' Μιλτιάδης).

Πηγη: filathlos.gr 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS