Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το... τρένο των Veria Ladies δεν έχει σταματημό!

Το... τρένο των Veria Ladies δεν έχει σταματημό!

Η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά ήταν επιβλητική στο εκτός έδρας ματς με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού και με σκορ 5-1, έφτασε τις 8 νίκες σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η εμφάνιση ήταν μιας εστεμμένης πρωταθλήτριας, που από το πρώτο λεπτό έδειξε τις διαθέσεις της και έφτασε γρήγορα στα γκολ που "ξεκλείδωσαν" την αντίπαλη άμυνα.

Η Μουρατίδου στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Veria Ladies και δέκα λεπτά μετά, η Μπουντάνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας.

Στο 37' η Μουρατίδου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της γκολ και το 0-3 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Κεραυνός μείωσε, όμως η ομάδα της Ημαθίας πέτυχε γρήγορα το τέταρτο γκολ με σκόρερ την Πετράκη.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 79' η Γεύση Σταφυλίδου.

Η σύνθεση της Βεροιώτικης ομάδας: Χαραλαμπίδου, Σταφυλίδου Π., Μανωλοπούλου, Αραμπατζή, Σεϊτανίδου, Μουρατίδου, Σταφυλίδου Γ., Μίλη, Πετράκη, Μπουντάνι (60' Ελευθεριάδου), Μαργαρίτη (85' Κανδύλα)

Απομένει ένα παιχνίδι για τη Veria Ladies, το εξ αναβολής της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟ Κοίλων.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS