Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Super League 2: Η ταυτότητα της 18ης αγωνιστικής στον βορρά

Super League 2: Η ταυτότητα της 18ης αγωνιστικής στον βορρά

Η ΒΕΡΟΙΑ παρέμεινε για μία ακόμη αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας του βορείου ομίλου της SL2, έχοντας 6 πόντους διαφορά από την δεύτερη ΑΕΛ και 7 από την τρίτη Ξάνθη.

Στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β' στη Θεσσαλονίκη, χάρη σε γκολ του Πανίδη στο 62'.

Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στα Πηγάδια 3-0 του Πιερικού, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική. Ενα αυτογκόλ του Εμπουσί στο 39΄ έδωσε το προβάδισμα στους «ακρίτες», οι οποίοι πάντως «καθάρισαν» το παιχνίδι στο τελευταίο πεντάλεπτο, με τέρματα του Τσέλιου και του Δεληγιαννίδη.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε κι άλλο έδαφος, μένοντας στο 0-0 με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα, ενώ ανακατατάξεις υπήρξαν στην "ουρά" της βαθμολογίας, με τη νίκη (3-0) της Καβάλας επί του Απόλλωνα Πόντου και τα "διπλά" του Απόλλωνα Λάρισας (1-0 τα Τρίκαλα) και του Πανσερραϊκού (2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου).

Το Σάββατο η ΒΕΡΟΙΑ επικράτησε 2-1 του Αλμωπού Αριδαίας, ενώ Νίκη Βόλου και Ηρακλής έμειναν στο 1-1.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Νίκη Βόλου-Ηρακλής 1-1

Αλμωπός Αριδαίας-ΒΕΡΟΙΑ 1-2

ΠΑΟΚ Β'-Ολυμπιακός Β' 1-0

Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας 0-1

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 1-2

Καβάλα-Απόλλων Πόντου 3-0

Θεσπρωτός-Αναγ. Καρδίτσας 0-0

Ξάνθη-Πιερικός 3-0

* με πληροφορίες από mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS