Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Βέροια: Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Άλκη

Βέροια: Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Άλκη

Με βαριά θλίψη και ένα μεγάλο «γιατί» αυτή την ώρα, στα κοιμητήρια της Βέροιας η οικογένεια, φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον 19χρονο, Άλκη Καμπανό, που τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση, στην οδό Θεοδώρου Γαζή στην περιοχή Χαριλάου, Θεσσαλονίκης.

Πολύς κόσμος με δάκρυα στα μάτια έχει φτάσει από τις 10 το πρωί της Τετάρτης (2/2) στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου στα κοιμητήρια της Βέροιας, προκειμένου να αφήσει μερικά λουλούδια και να αποχαιρετήσει τον Άλκη, που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

Τραγικές φιγούρες, η οικογένεια του, οι γονείς και οι αδερφή του, που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον αγαπημένο τους Άλκη.

«Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σωστά, τους λέμε να προσέχουν και έρχεται ένας αλήτης και μας τα παίρνει; Είναι δυνατόν;» λένε μεταξύ άλλων, αγανακτισμένοι και με πόνο. Δίπλα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή, τόσο οι φίλοι του όσο και φίλαθλοι από όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Η αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκαν οι τρεις φίλοι προκάλεσε την αγανάκτηση της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης αλλά των χρηστών των social media, απέναντι στις όλο και αυξανόμενες οπαδικές δολοφονικές επιθέσεις.

Πηγή: grtimes, thestival

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS