Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας!

Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας!

Η αναζήτηση του νέου προπονητή της Εθνικής ομάδας φαίνεται ότι έφτασε στο τέλος της. Στο δίλημμα μεταξύ Μαρσέλ Κόλερ και Γκουστάβο Πογέτ, η ΕΠΟ κατέληξε τελικά στον πρώην προπονητή της ΑΕΚ ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής ομάδας.

Οι δύο έμπειροι προπονητές ήταν αυτοί που είχαν προκριθεί για τη θέση και τελικά επιλέχθηκε ο Ουρουγουανός, απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο 61χρονος Ελβετός προπονητής που έχει και εμπειρία από Εθνικές ομάδες ήταν επιλογή του Κώστα Κωνσταντινίδη, ενώ ο Πογέτ είχε πέσει στο τραπέζι από το μπλοκ της ΑΕΚ και τελικά θα επιστρέψει στη χώρα μας, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά το τιμόνι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο 54χρονος προπονητής είχε κοουτσάρει τις Μπράιτον και Σάντερλαντ πριν έρθει για λογαριασμό της ΑΕΚ στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2015 ενώ μετά την «Ένωση» ακολούθησαν οι Μπέτις, Σανγκάι Σενχούα, Μπορντό και Κατόλικα. Σαν ποδοσφαιριστής έχει κάνει σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Τσέλσι, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Σαραγόσα και Τότεναμ.

filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS