Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φαβορί η Χιλή απέναντι στη Βραζιλία, αν η διαιτησία παίξει 50-50

Φαβορί η Χιλή απέναντι στη Βραζιλία, αν η διαιτησία παίξει 50-50

Στην τελική του ευθεία μπήκε το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις 16 καλύτερες ομάδες να μάχονται σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Η οικοδέσποινα Βραζιλία υποδέχεται στις 7 το απόγευμα την Χιλή και προσωπικά πιστεύω ότι αν η διαιτησία παίξει 50-50 οι Χιλιανοί έχουν πολλές πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Έχουν καλύτερο προπονητή, είναι ανώτεροι στον χώρο του κέντρου και έχουν δύο επιθετικούς «φωτιά». Έχουν όμως και ένα μειονέκτημα, ότι είναι ευάλωτοι στον αέρα.

Από την άλλη πλευρά η Βραζιλία, που κατά την άποψή μου δεν διαθέτει αξιόλογο προπονητή, ποντάρει μόνο στο Νεϊμάρ, στην έδρα και στην διαιτησία.

Στο βραδινό ματς της Ουρουγουάης με την Κολομβία, η απουσία του Σουάρες λόγω τιμωρίας καθιστά  το παιχνίδι αμφίρροπο, χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να είναι το φαβορί για τη νίκη – πρόκριση.

Σχόλιο: Κώστας Κατσώνης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS