Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοίνωσε Γκιγέρμο ο Πανθρακικός!

Ανακοίνωσε Γκιγέρμο ο Πανθρακικός!

Παίκτης του Πανθρακικού είναι και επίσημα πλέον ο Γκιγέρμο Πέρεζ Μορένο, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Ο Ισπανός χαφ έμεινε ελεύθερος από τη ΒΕΡΟΙΑ, μετά από δύο χρόνια παρουσίας, έχοντας μάλιστα κι έναν τραυματισμό κατά την περσινή του θητεία στη "Βασίλισσα". Εδώ και καιρό είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους» για να γίνει κάτοικος Κομοτηνής και επισφραγίστηκε η συνεργασία με την επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανθρακικός συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Γκιγιέρμο Πέρεζ Μορένο (Guillermo Perez Moreno) που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1987 στην Μούρθια της Ισπανία, έχει ύψος 1.71, ζυγίζει 65 κιλά και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Βέροια.

Ο Γκιγιέρμο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Valencia Juvenil και ακολούθησαν οι Valencia Mestalla, Deportivo La Coruna (B’ ομάδα), Sporting Gijon (Β’ ομάδα) και Albacete.

Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στην Βέροια με την οποία είχε 23 συμμετοχές και 2 τέρματα. Τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με την αποκατάσταση του να έχει ολοκληρωθεί.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS