Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απόλυτοι... «διάβολοι»!

Απόλυτοι... «διάβολοι»!

Ενα μικρό θαύμα έψαχναν οι Νοτιοκορεάτες για να πάρουν την πρόκριση, όμως δεν το βρήκαν. Η ομάδα της Ασίας έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και στον άλλο αγώνα έπρεπε να επικρατήσουν του Βελγίου με 3 γκολ και πάνω για να προκριθούν, ωστόσο γνώρισαν την ήττα με 1-0 και τον αποκλεισμό.

Ιδιαίτερες φάσεις δεν είχε το πρώτο μέρος. Ο πιο ορεξάτος παίκτης του Βελγίου ήταν οΜιραλάς, ενώ οι Κορεάτες προσπαθούσαν κυρίως με μακρινά σουτ να απειλήσουν τη εστία του Κουρτουά. Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα ήταν το δυνατό μαρκάρισμα του Ντεφούρ στον Κιμ, με τον διαιτητή να του δέιχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο μισό οι Ασιάτες ανοίχτηκαν για να σκοράρουν, όμως στο 77' δέχτηκαν το γκολ, που τους στέρησε τα όποια όνειρα είχαν. Ο Ορίγκι σούταρε, ο Κιμ δεν έπιασε την μπάλα σταθερά και ο Φερτόνχενπήρε το ριμπάουντ, σκοράροντας για τους Ευρωπαίους.

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ: Τζ. Κιμ, Γ. Γιουν, Γ. Σ. Κιμ (66' Μπ. Κιμ), Μ. Σον (73' Γουον), Γ. Λι, Σ. Κου, Γ. Χαν (46' Κ. Λι), Γ. Κι, Γ. Λι, Β. Κιμ, Χ. Χονγκ.

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Βερτόνχεν, Φελαϊνί, Μιραλάς (87' Αζάρ), Μέρτενς (60' Ορίγκι), Βαν Μπούιτεν, Ντεφούρ, Λόμπαερτς, Ντεμπελέ, Γιανουζάι (60' Τσαντλί), Βάντεν Μπόρε.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS