Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Είπε «αντίο» ο Κάρλο Κόστλι!

Είπε «αντίο» ο Κάρλο Κόστλι!

Αντίο στην Εθνική ομάδα της Ονδούρας είπε ο πρώην επιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, Κάρλο Κόστλι. Μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα με την Ελβετία και την ήττα με 3-0, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έκανε γνωστή στα ΜΜΕ την απόφασή του να μην συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

«Θα πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες και σε νέους ποδοσφαιριστές» δήλωσε ο Κόστλι, ο οποίος αποχώρησε από το ματς με την Ελβετία λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, μιας και τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι.

Πάντως ο «κοτσερίτο», που στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν φόρεσε την φανέλα της Ρεάλ Εσπάνια, δεν έκλεισε εντελώς την πόρτα καθώς τόνισε ότι «εάν υπάρξει περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα βρίσκομαι πάντα στην διάθεση της Εθνική ομάδας».

Να σημειωθεί ότι ο Κόστλι πέτυχε το μοναδικό γκολ της Ονδούρας στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, σκοράροντας στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης με το Εκουαδόρ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS