Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εθνική Ελλάδας: Σαν μικρά παιδιά πανηγύρισαν οι διεθνείς! (video)

Εθνική Ελλάδας: Σαν μικρά παιδιά πανηγύρισαν οι διεθνείς! (video)

Οι διεθνείς δεν σταμάτησαν να τραγουδούν «Στη Βραζιλία ήρθα, στη χώρα του Πελέ, όλα τα βλέπω μπλε» και εμείς δεν χορταίνουμε να τους ακούμε!

Λίγη ώρα μετά την ιστορική πρόκριση στους «16» του Mundial, οι παίκτες έστησαν γλέντι και στο πούλμαν, που μετέφερε την αποστολή από το γήπεδο στο αεροδρόμιο της Φορταλέζα.

Το τραγούδι που γράφτηκε για την ομάδα έπαιζε σε κινητά, λάπτοπ και ηχεία, με τους διεθνείς να μην σταματούν να τραγουδούν και να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά.

Ο Μανωλάς προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανέβει στην κορυφή του πούλμαν, οι Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης άκουσαν τους συμπαίκτες τους να τους αποθεώνουν και ο «χρυσός» σκόρερ Γιώργος Σαμαράς τα... άκουσε για την αναισθησία του!

«Ευχαριστώ για τη στήριξη στη φάση του πέναλτι» πρόλαβε να πει, μιλώντας σοβαρά, ο διεθνής φορ για να πάρει... πληρωμένη απάντηση από τους υπόλοιπους: «Ήμασταν σίγουροι... Γιατί είσαι άνθρωπος αναίσθητος»!

Ρεσιτάλ έδωσε και ο Ζόρζε Ροζάριο, ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος που σε άπταιστα ελληνικά έδινε οδηγίες για μετεπιβίβαση στο μετρό!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS