Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Έλληνες βγείτε στους δρόμους»

«Έλληνες βγείτε στους δρόμους»

Κάλεσε όλους τους Ελληνες να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη μεγαλειώδη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στους «16» του Mundial o ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

«Αυτό που θέλουμε τώρα είναι όλοι οι Ελληνες φίλαθλοι και όλος ο κόσμος στην Ελλάδα να βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσει αυτή την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής», είπε χαρακτηριστικά ο Σάντος μετά το 2-1 επί της Ακτής Ελεφαντοστού.

Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε με νόημα ότι δεν είναι άνθρωπος των άκρων: «Είμαι μετριοπαθής ως άνθρωπος, δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι πριν από μερικές μέρες δεν ήμασταν για τίποτα και τώρα μπορούμε εμείς θα περάσουμε στους «8»», επεσήμανε ο Πορτογάλος κόουτς.

«Οταν χάνουμε, εκνευρίζομαι πρώτος, ούτε στις νίκες δεν πετάμε στα σύννεφα», υπογράμμισε ο Ιβηρας κόουτς και κατέληξε: «Απλά θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό».

Τέλος, ο Σάντος δυσανασχέτησε στη δημοσιογραφική επισήμανση ότι «η ομάδα ουσιαστικά έπαιζε χωρίς φορ» και απάντησε: «Δεν είναι ακριβώς έτσι, ο Σαμαράς έχει παίξει και στη Σέλτικ στην κορυφή της επίθεσης. Παίξαμε με τρεις επιθετικούς και είχαμε αρκετή κινητκότητα μπροστά. Η στρατηγική μας λειτούργησε».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS