Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στα όριά του το επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Στα όριά του το επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

Σφίγγει ακόμα περισσότερο ο κλοιός για την έναρξη των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ.

Οσο περνούν οι μέρες, γίνεται σαφές πλέον το πόσο σφικτό γίνεται το πλαίσιο προκειμένου η χρονιά να… ξεκινήσει αλλά και να ολοκληρωθεί στην ώρα της.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει ν’ αναμένονται εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

Διαφαίνεται βέβαιο ότι εντός των ημερών θα πιστοποιηθεί τουλάχιστον η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, κάτι που για την ώρα δεν τους επιτρέπεται!

Το ερώτημα παραμένει ωστόσο πάντοτε καίριο: Πότε θα ξεκινήσουν τα δύο πρωταθλήματα, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξει συγκεκριμένη αναφορά.

Το ζήτημα είναι πια πάρα πολύ σημαντικό!

32 ομάδες κινδυνεύουν ουσιαστικά με διάλυση, όλο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πλην της μεγάλης κατηγορίας επίσης και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οι αρμόδιοι ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου να μην τιναχτούν όλα στον αέρα.

Στα όρια τους εν τω μεταξύ εξακολουθούν να βρίσκονται οι ομάδες και όλοι όσοι της αποτελούν. Δεν είναι μόνο οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι εκατοντάδες ποδοσφαιριστές-εργαζόμενοι, που μαζί με τις οικογένειές τους ζουν τους τελευταίους μήνες ένα μαρτύριο…

Υπενθυμίζεται επίσης ότι στο πλαίσιο της περασμένης 9ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ, οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης κατηγορίας και μετά από πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ πραγματοποίησαν 1’ καθυστέρηση στην έναρξη των αγώνων τους, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να πείσουν τους αρμόδιους έτσι ώστε να αντιληφθούν την κρισιμότητα του θέματος και να μπορέσουν οι ομάδες να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους.

Καλό για μια ακόμη φορά είναι δε να σημειωθεί πως η Σούπερ Λιγκ 2 και η Φούτμπολ Λιγκ είναι τα μοναδικά πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη τα οποία δε διεξάγονται αυτή τη στιγμή.

Πηγή: athlitiko.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS