Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Χοντραίνει» το παιχνίδι στην SL2 – Το απόλυτο μπάχαλο με την αναδιάρθρωση

«Χοντραίνει» το παιχνίδι στην SL2 – Το απόλυτο μπάχαλο με την αναδιάρθρωση

Αντίθετες στο θέμα της αναδιάρθρωσης της Super League 2, παρουσιάζονται στην πλειοψηφία τους οι ομάδες της κατηγορίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, 10 εξ αυτών προχώρησαν στη σύνταξη κοινής ανακοίνωσης που αναγράφει τα εξής:

Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ της Ε.Π.Ο. που έκανε δεκτή την προσφυγή της «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» με 5-0 ψήφους και ακύρωσε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία προέβλεπε την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος της SL2 μe 18 ομάδες, το Πρωτάθλημα θα γίνει κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021 της Super League 2, με 12 Ομάδες.

Ομοίως απερρίφθησαν και οι προσφυγές των ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ και ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, που αιτήθηκαν την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2 σε δύο ομίλους.

«Σεβόμενοι τις ως άνω Αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου, την πλειοψηφία του οποίου απαρτίζουν εν ενεργεία ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ και οι οποίες είναι ανέκκλητες, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ κατηγορηματικά, ότι είμεθα αντίθετοι σε οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Υπουργό, η οποία θα καταργούσε το περιεχόμενο των αποφάσεων αυτών».

Δεν είναι όλες οι ομάδες ενήμερες

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com δεν είναι ενημέρες όλες οι ομάδες και δεν προκύπτει ο αριθμός των 10 ΠΑΕ που φέρονται να έχουν κάνει αυτήν την κίνηση. Η συγκεκριμένη ενέργεια ορισμένων ΠΑΕ αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στο επόμενο ΔΣ της διοργανώτριας το οποίο θα γίνει άμεσα μέσω της τηλεδιάσκεψης.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα 20 ομάδες, της FL και οι 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής, έστειλαν ψήφισμα στον Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και στον πρωθυπουργό για να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση.

Επιπλέον στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής μάθαμε το πρόγραμμα όλων των ομίλων αλλά όχι και την προκήρυξη του πρωταθλήματος καθώς δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το τοπίο σε SL2-FL.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS