Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή των Χανίων κατά της απόφασης (Σούπερ Λιγκ 2 με 18 ομάδες και Φούτμπολ Λιγκ με 16 ομάδες) της Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΟ.

Παράλληλα, το Διαιτητικό επέβαλε ποινή μείον τριών βαθμών κατά της Κέρκυρας για οφειλές στον Γεωργακόπουλο. Ακόμη, ο Απόλλων Πόντου κινδυνεύει με -3 αν δεν εξοφλήσει τον Αναστάσιο Δημητριάδη ενώ με -6 κινδυνεύει ο Πανιώνιος αν δεν πληρώσει τους Πινιώτη και Μανόλοβιτς.

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε της ακόλουθες αποφάσεις. 

Δέχεται την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ-ΧΑΝΙΑ», κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και ακυρώνει τη με αριθμό 41/19 Αυγούστου 2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., ως προς το σκέλος αυτής που αποφασίστηκε "Το επόμενο Πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, να διεξαχθεί με 18 Ομάδες… και προβιβάζονται οι οκτώ πρώτες Ομάδες από τη Football League". Απορρίπτει την από 28.08.2020 και με αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 16642/28.08.2020 πρόσθετη παρέμβαση των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών με τις επωνυμίες 1) Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΕ 2019 2) Π.Α.Ε. Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, 3) ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, 4) Π.Α.Ε. Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 1905,5) Π.Α.Ε. ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970,6) Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ,7) «Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 και 8) Π.Α.Ε. Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ 1965, αντίστοιχα,υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και κατά της ΠΓΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ- ΠΑΕ με το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ-ΧΑΝΙΑ».

Απορρίπτει την προσφυγή της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και της υπ’ αριθμ. 41/19.8.2020 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. 

Απορρίπτει την από 24.08.2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 1449/2.8.2020 προσφυγή της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

Ενεργοποιεί στην Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 79/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Κωνσταντίνου ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ του Λάμπρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 167/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ του Κωνσταντίνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 179/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μιχαήλ-Άγγελου Πινιώτη του Κωνσταντίνου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 177/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Φιλίπ Μανόλοβιτς του Μπράνισλαβ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 164/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 48/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που πρόκειται να αγωνισθεί κατά την επικείμενη αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

liganews.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS