Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αφιέρωμα Μουντιάλ 2014: Εθνική Ελλάδας

Αφιέρωμα Μουντιάλ 2014: Εθνική Ελλάδας

Με τον Φερνάντο Σάντος στο τελευταίο του τουρνουά ως ομοσπονδιακός προπονητής, η Εθνική Ελλάδος ταξιδεύει στην Βραζιλία για την διάκριση και την καλή παρουσία.

Μία ομάδα που είναι από τις πλέον σκληροτράχηλες. Η άμυνα είναι το σήμα κατατεθέν του «μηχανικού», υπάρχει δίψα για διάκριση σε έναν όμιλο που δεν είναι απαγορευτικά τα όνειρα για πρόκριση. Απέναντι στις Ιαπωνία, Ακτή Ελεφαντοστού και Κολομβία θα αντιμετωπίσει στην ουσία τρεις διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου που όμως δεν έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν μία ενδεχομένως δύσκολη κατάσταση ειδικά αν βρεθούν πίσω στο σκορ. 

Με το μαχαίρι στα δόντια και την ανωτερότητα να εμφανίζεται και στα δυο παιχνίδια η Ελλάδα πέρασε το εμπόδιο της Ρουμανίας στα πλέι οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με δυο πολύ καλές εμφανίσεις. Αυτές μάλιστα οι εμφανίσεις έσβησαν τα κακώς κείμενα που δημιουργήθηκαν μετά την ήττα από την Βοσνία που στην ουσία έδωσε την απευθείας πρόκριση στον Τζέκο και την παρέα του. 

Περισσότερα στο betarades.gr...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS