Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Δεν υπήρξε θέμα ελέγχου στις ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος»

«Δεν υπήρξε θέμα ελέγχου στις ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος»

Στη διάψευση δημοσιευμάτων για το θέμα των ισολογισμών των ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος προχώρησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Με ανακοίνωσή της η ΕΕΑ ξεκαθάρισε πως στη συνεδρίαση της Πέμπτης δεν συζητήθηκε το θέμα αυτό, ενώ ο ισολογισμός δεν απαιτείται για το πιστοποιητικό συμμετοχής των ΠΑΕ, αλλά ο προϋπολογισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διευκρινίζει ότι, η σημερινή συνεδρίασή της, 27 Μαρτίου 2014, ήταν τακτική και όχι έκτακτη και διαψεύδει ότι υπήρξε ποτέ θέμα ελέγχου στις ΠΑΕ Πλατανιάς και Πανιώνιος.

Η Επιτροπή δύναται να πραγματοποιεί διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο σε οποιαδήποτε Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α. ζητώντας οποιοδήποτε έγγραφο, αλλά στα προαπαιτούμενα για το πιστοποιητικό του άρθρου 77Α που εκδίδει πριν την έναρξη του εκάστοτε πρωταθλήματος είναι ο προϋπολογισμός και όχι ο ισολογισμός. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS