Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκπαιδευτικοί Ημαθίας – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 3-4

Εκπαιδευτικοί Ημαθίας – Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας 3-4

Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο Λουτρού όπου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Ημαθίας και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε φιλική αναμέτρηση.

Το τελικό σκορ ήρθε 4-3 υπέρ των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας. Το σκορ για την ομάδα του Κώστα Μέκκα άνοιξε ο Πουαρίδης στο 8′. Ο ίδιος 7 λεπτά αργότερα έγραψε το 0-2. Στο 55′ ο Αναστασόπουλος μείωσε για τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Γκατζούφα. Ο ίδιος τρία λεπτά αργότερα μείωσε σε 2-2.

Το προβάδισμα στους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας έδωσε στο 72′ ο Διτσίλας που στο 74′ με δεύτερο προσωπικό τέρμα διεύρυνε το σκορ στο 2-4. Το τελικό 3-4 έγραψε ο Σταματιάδης στο 80′.

Για τους Εκπαιδευτικούς ΠΕ Ημαθίας αγωνίστηκαν οι: Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Δημόπουλος, Αναστασόπουλος, Σταματιάδης, Γκατζούφας, Συρόπουλος, Ορφανίδης, Μουταφίδης, Λάντζος, Χαιριστανίδης, Χρυσάφης, Χατζόπουλος.

Για τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας αγωνίστηκαν οι: Πανταζόπουλος, Καραμούσας, Τσογιάννης, Τριανταφυλλίδης, Κούτσιας, Παπακωνσταντίνου, Παπαδημητρίου, Πουαρίδης, Παπαδόπουλος, Καλυβιώτης, Μπιτόπουλος, Παρταλίδης, Μπενίσκος, Γιουρόπουλος, Μπαντόλας, Μουταφίδης, Μπιτζές, Διτσόλας, Τέγος, Μπουκλάς.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS