Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ιογενής μυοκαρδίτιδα για τον Ολαϊτάν!

Ιογενής μυοκαρδίτιδα για τον Ολαϊτάν!

Ο άσος του Ολυμπιακού από την πίεση και την ένταση του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχασε τις αισθήσεις του και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο 31’ της αναμέτρησης ο Μάικλ Ολαϊτάν έπεσε αναίσθητος στο χορτάρι. Ο Νιγηριανός άσος πάσχει από ιογενή μυοκαρδίτιδα κι αυτό το γεγονός έφερε τη λιποθυμία του από το άγχος και την ένταση του αγώνα. Η πρόσκρουσή του στο χορτάρι έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για τον Ολαϊτάν, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί και να οδηγηθεί στα αποδυτήρια όπου του χορηγήθηκε οξυγόνο.

Ακολούθως, ο Ολαϊτάν διακομίστηκε σε νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, με την υγεία του να πηγαίνει καλύτερα. Ήδη άνθρωποι του Ολυμπιακού αλλά και συμπαίκτες του είναι στο πλευρό του, και αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS