ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1149 φορές

Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το Εργοτέλης - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το σημερινό ματς που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο, το οποίο βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-0.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Απογοήτευση, πίκρα, θυμός. Αυτά τα συναισθήματα έβλεπα στα μάτια παλαιμάχων παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ και οπαδών της ομάδας, παρακολουθώντας το ματς με τον Εργοτέλη.

Σε ένα άδειο γήπεδο και κόντρα σε έναν ανύπαρκτο αντίπαλο, η ομάδα μας κατόρθωσε να χάσει, παρουσιάζοντας ένα κακό πρόσωπο και δείχνοντας σαν… σάκος του μποξ!

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό, με τη ΒΕΡΟΙΑ να μην έχει σχεδόν κανέναν διακριθέντα ποδοσφαιριστή και τον προπονητή της να επιμένει να χρησιμοποιεί κάποιους παίκτες - τουρίστες, να παίζει αμυντικά και να περιμένει το… μοιραίο.

Μια ομάδα για να πάει καλά, το τετράπτυχο φίλαθλοι – πρόεδρος (διοίκηση δεν υπάρχει) – προπονητής – παίκτες, πρέπει να προσφέρει τα μέγιστα.

Οι φίλαθλοι έστω και λίγοι είναι κοντά στη «Βασίλισσα». Ο πρόεδρος δυστυχώς δεν στηρίζει την ομάδα, δεν παίρνει παίκτες αξίας και δείχνει μεγάλη αδυναμία στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο προπονητής έμεινε με μέτριο υλικό, δεν κατάφερε να περάσει την γραμμή του για ενίσχυση του ρόστερ και εδώ που φτάσαμε… καλύτερα παραίτηση παρά απόλυση!

Και τέλος οι παίκτες, σε μέτριο τέμπο και χωρίς ιδιαίτερη αγωνιστικότητα, με πολλούς από αυτούς να δείχνουν ότι περιμένουν την λήξη της σεζόν για να πάνε σε άλλες ομάδες.

Μακάρι να διορθωθούν τα πράγματα, αλλά με κινήσεις όπως οι τελευταίες δυστυχώς δεν το βλέπω.

Όσον αφορά την αγωνιστική τακτική της ομάδας, ο προπονητής ξεκίνησε με 4-3-3 και χωρίς τον Καλτσά στο αρχικό σχήμα.

Στο πρώτο μέρος η «Βασίλισσα» έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο χωρίς αγωνιστικότητα και πάθος δέχθηκε 2 γκολ και τέλος!

Όταν δεν έχεις καθαρόαιμο αριστερό μπακ, παίζεις 3-4-3 με μπακ-χαφ στις πτέρυγες.

Με άλλα λόγια παίζει και ο προπονητής από τον πάγκο. Αλλάζεις τακτική, αλλάζεις σύστημα, χρησιμοποιείς όλους τους παίκτες σου, κάνεις εσωτερικές αλλαγές. Δίνεις τη μάχη σου…»