ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1276 φορές

Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το ΒΕΡΟΙΑ - Πανθρακικός

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το άτυχο Κυριακάτικο ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πανθρακικό, που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Κακό παιχνίδι, κακή απόδοση, κακό αποτέλεσμα.

Στον δεύτερο γύρο με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η., όπου η νίκη ήρθε με τη βοήθεια και της τύχης, η ομάδα δεν πατάει καλά στο γήπεδο.

Ο Ντόστανιτς προσπαθεί να πάρει βαθμούς αλλά δεν έχει ανταπόκριση από τους παίκτες.

Η ομάδα είχε ανάγκη από 4-5 παίκτες αξίας, οι οποίοι δεν ήρθαν και δυστυχώς δεν μπορούμε να ανεβούμε επίπεδο αγωνιστικά και βαθμολογικά.

Αυτό είναι το υλικό της ομάδας, πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα στηρίξει τον προπονητή (δεν του έφερε άλλωστε παίκτες αξίας Super League) και θα πρέπει να δοθεί μάχη μέχρι το τέλος.

Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό η ομάδα κατέβηκε με 4-3-3 και με τους Παυλίδη και Ίσμαελ για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, θέλοντας ο προπονητής να παίξει πιο επιθετικά.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη «Βασίλισσα». Στο 2ο λεπτό κερδίζει πέναλτι και ο αντίπαλος μένει με 10 παίκτες.

Ωστόσο το πέναλτι χάνεται (ίδια εκτέλεση με Παναθηναϊκό), η ομάδα αγχώνεται, ο Μάντζιος παίζει διπλή ζώνη άμυνας και τελειώνει το πρώτο ημίχρονο με ένα ακόμη πέναλτι που όμως δεν μας δόθηκε.

Στην επανάληψη ο Πανθρακικός παίζει «κατενάτσιο», ο Ντόστανιτς αργεί στις αλλαγές, η ομάδα χάνει 2-3 σίγουρα γκολ και μαζί δύο πολύτιμους βαθμούς.

Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια και δεν χρειάζεται πανικός. Θα πρέπει ο προπονητής να χρησιμοποιεί τους καλύτερους, οι παίκτες όταν φοράνε την φανέλα να ματώνουν γι’ αυτήν, ο πρόεδρος να είναι κοντά στην ομάδα και οι φίλαθλοι να την στηρίξουν μέχρι το τέλος.

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι ομάδα όλων μας!»