ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1550 φορές

Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το Ο.Φ.Η. - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το νικηφόρο Σαββατιάτικο ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Τεράστια νίκη, μεγάλο αποτέλεσμα, καλή εμφάνιση!

Μπράβο στον πρόεδρο που σε ένα πολύ κρίσιμο ματς η ομάδα είχε διαιτησία 50-50, μπράβο στους παίκτες που έπαιξαν με πάθος και έξυπνα, μπράβο στον προπονητή που απέδειξε για άλλο ένα παιχνίδι ότι κάνει πολύ σωστά την δουλειά του.

Όσον αφορά τον αγώνα, ήταν πολύ μέτριος χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΟΦΗ έκανε μια κακή εμφάνιση, ενώ η ΒΕΡΟΙΑ έπαιξε έξυπνα δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Είδαμε τη «Βασίλισσα» να παίζει με διπλή ζώνη άμυνας, να έχει κλείσει άριστα όλους τους διαδρόμους, να έχει εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις και να παίζει το γνωστό παιχνίδι των αντεπιθέσεων.

Η είσοδος του Παυλίδη έδωσε επιθετικότητα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός στην άμυνα του ΟΦΗ και να μείνει με 9 παίκτες.

Το γκολ πλέον ήταν θέμα χρόνου και ο Μπεν μας χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο.

Ήταν μια νίκη τεράστιας σημασίας που δίνει κουράγιο και δύναμη σε προπονητή και παίκτες για να είναι καλύτεροι στην συνέχεια. Επίσης, δίνει αφορμή στον πρόεδρο να ενισχύσει την ομάδα μεσοεπιθετικά με τελικό στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία».