ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1961 φορές

Το σχόλιο του Κώστα Κατσώνη για το ΒΕΡΟΙΑ-Παναθηναϊκός

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά», Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr τη νέα εντός έδρας ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό με 1-0.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Στο χθεσινό μεγάλο αλλά φτωχό σε ποιότητα και θέαμα ματς με τον λαβωμένο και αγνώριστο Παναθηναϊκό, η ΒΕΡΟΙΑ έδειξε να έχει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα φάνηκε πάλι το μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ενώ έχει έναν πολύ καλό γκολκίπερ, πολλούς και καλούς αμυντικούς, ενώ στο χώρο του κέντρου έχει βελτιωθεί αισθητά τόσο ανασταλτικά όσο και οργανωτικά, στην επίθεση το πρόβλημα είναι τεράστιο.

Εκτιμώ ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, το γεγονός ότι βλέπουμε το γκολ με το… κιάλι, στην μικρή ποδοσφαιρική αξία των φορ που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, στον μεγάλο αριθμό επιθετικών που υπάρχουν στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να χαλάει η καλή χημεία και στο ότι ο Γεωργιάδης δεν μπόρεσε τακτικά να βοηθήσει την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι.

Στο εξωαγωνιστικό κομμάτι τελευταία έχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα στην ομάδα. Άλλοι παίκτες θέλουν να φύγουν, άλλοι είναι δυσαρεστημένοι από τον προπονητή. Οι φίλαθλοι έχουν απομακρυνθεί από το γήπεδο, έχοντας βάλει στο στόχαστρο τον Καρυπίδη και γενικά το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό.

Νομίζω ότι η ΒΕΡΟΙΑ είναι καλή και στον δεύτερο γύρο θα είναι καλύτερη. Εξω από τα αποδυτήρια αφενός και αφετέρου αν στις μεταγραφές του Ιανουαρίου αλλάξουν πολλά στην επιθετική γραμμή. Η εκτίμηση μου είναι ότι ίσως πρέπει να φύγουν κάποιοι εκ των Γεωργιάδη, Κόλα, Καϊκούτ, Μερεμπασβίλι, Αμπντούν (αναρωτιέμαι αν είναι ο πραγματικός Αμπντούν που ξέραμε ή ο δίδυμος αδελφός του) και να αποκτηθούν 3 ικανότατοι επιθετικοί με ευκολία στο σκοράρισμα.

Οσον αφορά τον προπονητή Γεωργιάδη, παρά τα λάθη που έχει κάνει σε μερικά ματς νομίζω ότι πάει καλά και πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του. Και πέρσι είχαμε καλό προπονητή που λόγω του ότι έπαιζε πολύ επιθετικά, τον έδιωξαν γιατί δεν έκανε άμυνα και στο τέλος κινδυνεύσαμε.

Οσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Ηταν κακό, άτεχνο, δυνατό και με τις δυο ομάδες να συναγωνίζονται στα λάθη η μία την άλλη. Το ματς πήγαινε για ισοπαλία χωρίς σκορ, αλλά ήταν πιο τυχερός ο Παναθηναϊκός και σκόραρε από μια στημένη φάση παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο.