ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1344 φορές

Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το Πανιώνιος - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το σπουδαίο διπλό της ΒΕΡΟΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Στο ποδόσφαιρο και γενικά σε όλα τα ομαδικά σπορ αυτό που μετράει είναι η νίκη. Μπορεί να είσαι πολύ καλή σαν ομάδα και να χάσεις, μπορεί να είσαι πολύ κακή και να κερδίσεις, όπως η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή στην Νέα Σμύρνη!

Όταν κερδίζεις ξεχνάς την κακή έως μέτρια απόδοση των παικτών, τα λάθη του προπονητή και διακατέχεσαι από αισθήματα χαράς, ικανοποίησης και ενθουσιασμού. Η νίκη είναι ο καλύτερος φίλος του προπονητή, οι οποίοι ειδικά στην Ελλάδα κάθε αγωνιστική ακροβατούν βασανιστικά πάνω σε τεντωμένο σχοινί, που αν το σουτ ή η κεφάλια πάνε μέσα παραμένει και συνεχίζει και αν πάει δοκάρι η έξω κόβεται το σχοινί, πέφτει και κινδυνεύει με απόλυση και εγγραφή στον.....ΟΑΕΔ!

Αυτό εκτυλίχθηκε στο ματς της Νέας Σμύρνης, όπου μετά από ένα κακό ματς και από τις δυο ομάδες, με ένα γκολ του Ναζλίδη στο τελευταίο λεπτό η «Βασίλισσα» πήρε το χρυσό τρίποντο!

Παράλληλα, συνέχισε τα «τρελά» αποτελέσματα, να κερδίζει εκτός έδρας και να χάνει στο γήπεδό της, με συγκομιδή 10 βαθμούς εκτός και πίσω από τον Ολυμπιακό που έχει 12!

Αγωνιστικά, ήταν ένα ματς κακό από θέμα ποιότητας, με πολλά φάουλ, πολλά λάθη, μόλις πέντε κόρνερ συνολικά και με τους δυο γκολκίπερ να είναι θεατές σε όλο το παιχνίδι!

Η ισοπαλία φαινόταν να ικανοποιεί και τους δυο προπονητές. Ήταν ένας αγώνας που δεν επιδέχεται ατομική κριτική των παικτών, γιατί απλούστατα δεν διακρίθηκε σχεδόν κανείς.

Σ’ αυτό το σημείο θέλω να ευχηθώ περαστικά στον άτυχο Αλέξη Βεργώνη. Θέλω να επισημάνω όμως, ξέχωρα από την προσωπική μου ικανοποίηση και όλων των οπαδών της «Βασίλισσας», την ικανοποιητική συγκομιδή βαθμών μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και ότι η ομάδα έχοντας πολύ καλό ρόστερ θα πρέπει να ανεβάσει απόδοση, να γίνει πιο ελκυστική για τους φιλάθλους της ώστε να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο.

Εκτιμώ ότι ο Γεωργιάδης θα πρέπει να βελτιώσει την ομαδική επιθετική τακτική της ομάδες, να δώσει καλύτερο αγωνιστικό προσανατολισμό και το κυριότερο να βελτιώσει την ομάδα μεσοεπιθετικα γιατί υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες εκεί.

Τέλος μου έκανε πολύ καλή εντύπωση που στην τελευταία φάση έδωσε εντολές στους ψηλούς παίκτες να κατέβουν στο κόρνερ με αποτέλεσμα να δικαιωθεί με το χρυσό γκολ!