Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το ΒΕΡΟΙΑ-Παναιτωλικός
  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1430 φορές

Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το ΒΕΡΟΙΑ-Παναιτωλικός

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr τον χθεσινό αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Παναιτωλικό, που έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

 «Στο ποδόσφαιρο για να κερδίσεις έναν αγώνα πρέπει να έχεις καλή στρατηγική, άριστη φυσική κατάσταση και πάθος για τη νίκη.

Ο Ντόστανιτς και οι συνεργάτες του στα δύο πρώτα παίρνουν άριστα, όπως και οι παίκτες για το πάθος που είχαν.

Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι με τις δύο ομάδες σε σχηματισμό 4-3-3 να επιζητούν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας αλλά χωρίς ουσία, ενώ η ΒΕΡΟΙΑ έπαιξε την κόντρα με τους τρεις ταχείς επιθετικούς της, χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Η ΒΕΡΟΙΑ ακολουθώντας το καλό πλάνο του Ντόστανιτς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε το γκολ και με ηρεμία και σωστές αλλαγές πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Ωστόσο ήταν μια νίκη και τίποτα παραπάνω. Η ομάδα θέλει ενίσχυση με τρεις παίκτες στον άξονα. Ο Ντόστανιτς είναι πολύ καλός στην προπόνηση και στο κοουτσάρισμα. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν το ίδιο πάθος σε όλα τα ματς και φυσικά να υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS