Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το Ξάνθη-ΒΕΡΟΙΑ
  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1538 φορές

Το σχόλιο του Κ. Κατσώνη για το Ξάνθη-ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr τον χθεσινό αγώνα που έδωσε η ΒΕΡΟΙΑ στην Ξάνθη με την τοπική ομάδα, όπου γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 3-0.

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Το παιχνίδι γενικά ήταν μέτριο. Και οι δύο προπονητές κατέβασαν τις ομάδες με σύστημα 4-2-4 επιδιώκοντας τη νίκη. Το πολύ γρήγορο γκολ έδωσε καλή ψυχολογία στην Ξάνθη και άγχος στη ΒΕΡΟΙΑ.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Στην επανάληψη η Ξάνθη χωρίς να πιάσει καλή απόδοση έκανε το 3-0.

Η ομάδα μας είναι άρρωστη και με φάρμακα δεν γίνεται καλά. Θέλει ενίσχυση. Τρεις – τέσσερις παίκτες θα πρέπει να κάτσουν στον πάγκο. Τον Ιανουάριο θέλει 4 παίκτες ενδεκάδας.

Ο προπονητής θα πρέπει να στηριχθεί και τα αποδυτήρια να εκπέμπουν υγεία. Οι ομάδες έχουν κάποιον παλιό παίκτη που είναι «μπαλαδόφατσα», που κρατάει την πειθαρχία, στέλνει στο σπίτι τους τους «τουρίστες» και δίνει σωστές πληροφορίες στον προπονητή.

Στην Ξάνθη η ομάδα θύμιζε καφενείο. Δέχθηκε γκολ και απλά περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι. Όπως έχουν δικαιώματα οι παίκτες έχουν και υποχρεώσεις. Αλλά ποιος να τους τα πει αυτά;

Εύχομαι η ομάδα να συνέλθει γρήγορα…»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS