ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1223 φορές

Σχόλιο: Ζητούνται πάθος και κίνητρο!

Το τελευταίο τέταρτο του ματς κυπέλου ήρθε να επιβεβαιώσει τις σκέψεις μου για την πορεία της ομάδα της πόλης μας μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Εξηγούμαι:

Από τότε που η ΒΕΡΟΙΑ συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής (το Super League μας μάρανε σ αυτό το ποδόσφαιρο...), με εξαίρεση την χρονιά που προπονητής ήταν ο Στέφανος Γαϊτάνος με Προτάσωφ, Μητρόπουλο και Τσαλουχίδη που τερμάτισε στην όγδοη θέση, κάθε χρόνο ο στόχος της ήταν να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Φέτος τα πράγματα άλλαξαν. Η ομάδα γέμισε σε ποιότητα και αριθμό ποδοσφαιριστών και ήρθε ένας καλός Ισπανός προπονητής που αξιοποίησε το πολύ καλό υλικό και τα αποτελέσματα… πολύ λογικά.

Όμορφο ποδόσφαιρο, πολλά γκολ και επιτυχίες μέσα και έξω από το γήπεδο της η «Βασίλισσα». Οι συνεχείς επιτυχίες έφεραν την ομάδα στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, κάτι πρωτόγνωρο, που έφερε και ένα γλυκό μεθύσι σε όλους! Και εδώ αρχίζει το πρόβλημα…

Ο εφησυχασμός και όλοι ικανοποιημένοι. Με την βαθμολογική άνεση, ο προπονητής άρχισε τα λογικά πειράματα λόγω των πολλών ποδοσφαιριστων, κάτι όμως που μαζί με το rotation λειτουργούν αρνητικά στο δέσιμο μιας νέας ομάδας και στους αυτοματισμούς της.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κατέβασαν ταχύτητα και πάθος, παίζοντας απλά για να «τιμήσουν» το συμβόλαιο τους. Λογικά, ίσως, με δεδομένη την εύκολη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία και από ότι φαίνεται, δεν έχει τεθεί κάποιος στόχος περισσότερος από την παραμονή.

Νομίζω ότι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δικαιολογεί αυτές τις σκέψεις, γιατί είδαμε μια ΒΕΡΟΙΑ να «κοιμάται» για 75 λεπτά και μετά από το γκολ που δέχτηκε, να «αναγκάζεται» να δείξει ένα μέρος από τις δυνατότητες της.

Για την ομάδα με τις σημερινές της δυνατότητες και συγκυρίες, είναι μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει τους αγώνες μπαράζ και την έξοδο της στην Ευρώπη!

Πρόεδρε, senior Granero, παρακαλούμε πολύ, δώστε πάθος και κίνητρο, μόνο αυτά λείπουν από την ομάδα.

Σχόλιο: Τάσος Ασικίδης