ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1660 φορές

Όχι άλλο κάρβουνο!!!

Με έκπληξη διαβάζουμε από σήμερα το απόγευμα τα άρθρα των περισσότερων αθλητικών διαδικτυακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία κατηγορούν ανοιχτά και απροκάλυπτα τον ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ Μπάμπη Παυλίδη για τη φάση που σημειώνεται στο 24’ λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της «Βασίλισσας του βορρά» και του Απόλλωνα Σμύρνης στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην επίμαχη αυτή φάση, που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός πλασάρει τον αντίπαλο γκολκίπερ και ενώ η μπάλα οδεύει προς τα δίχτυα, τρέχει μαζί με τον Γεωργίου του Απόλλωνα προς τη γραμμή του τέρματος και φαίνεται -σε πρώτη φάση- να κάνει κίνηση με το χέρι για να την διώξει.

Ωστόσο, όπως πεντακάθαρα δείχνει το τηλεοπτικό ριπλέι αλλά και ο φωτογραφικός φακός, ο παίκτης του Απόλλωνα είναι αυτός που με το χέρι του διώχνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος!

Χωρίς προφανώς να έχουν δει το βίντεο ή τις φωτογραφίες από την συγκριμένη φάση, βιάστηκαν όλοι να «σταυρώσουν» τον ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ που διακρίνεται για το ήθος και τη σεμνότητά του και να του φορτώσουν κάτι το οποίο δεν έκανε!

Εκεί, λοιπόν, που θα μιλούσαμε όλοι για ακόμη μια κακή διαιτησία σε βάρος της «Βασίλισσας», μετά από αυτή στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (πάλι χέρι με την ίδια ποινή), οι αθεόφοβοι θέλουν να «κάψουν» έναν 23χρόνο ανερχόμενο ποδοσφαιριστή! Γιατί ως γνωστόν, όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, με ελάχιστες παρουσίες ως βασικοί στο πρωτάθλημα, όταν πρόκειται να πετύχουν κάποιο τέρμα, τρέχουν με το χέρι να απομακρύνουν τη μπάλα από τα αντίπαλα δίχτυα!!!

Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά, οι συγκεκριμένοι «φωστήρες» παραδίδουν και μαθήματα οφθαλμολογίας ενώ παράλληλα «βαφτίζουν» μάγο τον ποδοσφαιριστή της «Βασίλισσας». Το πως; Μα είναι πασιφανές, με αστραπιαίες κινήσεις, το χέρι του Μπάμπη Παυλίδη (το οποίο φοράει κόκκινο γάντι), εξαφανίζεται και τη θέση του παίρνει λευκό περικάρπιο, ίδιο με αυτό του Γεωργίου!!

Είμαστε λοιπόν «αναγκασμένοι» να γίνουμε… μάρτυρες υπεράσπισής του για να υποστηρίξουμε την πραγματική αλήθεια, η οποία φαίνεται πεντακάθαρα από το βίντεο και τις φωτογραφίες!

Άλλωστε θα ήταν πολύ «χαζό» για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να κάνει μια τέτοια ενέργεια σε παιχνίδι που το βλέπει τηλεοπτικά όλη η Ελλάδα και να δώσει τροφή σε ορισμένους (άλλο που δεν θέλουν) να αρχίσουν να ρίχνουν την λάσπη τους!

Όλοι αυτοί, λοιπόν, οφείλουν να ζητήσουν μια δημόσια συγγνώμη γιατί σπίλωσαν την υπόληψη ενός νεαρού παιδιού, που «τόλμησε» να διαμαρτυρηθεί σε κόσμια επίπεδα (δείτε το παρακάτω βίντεο) και όχι να επιτεθεί με ύβρεις και χειρονομίες στον διαιτητή!

Να ζητήσουν συγγνώμη από μια ομάδα που φέτος έχει κάνει όλους τους Έλληνες φιλάθλους να μιλούν με τα κολακευτικότερα λόγια γι αυτήν!

"ΚΕΡΚΙΔΑ"