• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1601 φορές

Γαϊτάνος: «Έχει κλείσει ο δικός μου κύκλος»

Ο Στέφανος Γαϊτάνος, σε δηλώσεις του στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα, τόνισε ότι ο κύκλος του σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας έχει κλείσει ενώ μίλησε και για το θέμα με τον Μρντάκοβιτς αναφέροντας ότι ο Σέρβος θα αποχωρήσει αφού δεν συμμορφώθηκε με τους κανόνες της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ψυχολογία που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή: «Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του σημασία και δεν  μπορούμε να κάνουμε λόγο για εύκολα ή δύσκολα ματς. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Υπάρχει μεγάλη πίεση αλλά θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και ψυχραιμία. Δεν είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου. Θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και επιθετικά και αμυντικά».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Η Καλλονή έχει έμπειρους παίκτες αλλά εμείς πρέπει να βγάλουμε ενθουσιασμό, ταχύτητα, δυνατότητα να δημιουργήσουν προβλήματα και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για να επέλθει η ηρεμία και να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών: «Ο τρόπος φυγής των προπονητών και η συχνή αλλαγή είναι ένα πρόβλημα. Η μηχανή απορυθμίζεται όταν αλλάζει ο κυβερνήτης. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Η απόφαση πρέπει να είναι 100% σωστή. Εγώ εργάζομαι στην  ομάδα. Δίνω τώρα κάποια λύση αλλά το να πάρω την ευθύνη να αναλάβω την επαγγελματική ομάδα έχει να κάνει με τη φιλοσοφία ζωής. Εγώ σαν φιλοσοφία ζωής έχω το ότι θα πρέπει να ανοίγεις το δρόμο σε κάποιους άλλους που έρχονται. Ο δικός μου ο κύκλος σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας έχει κλείσει. Στόχος μας είναι να βρεθεί ένας καλύτερος δρόμος για αυτό το θέμα».

Για το θέμα με τον Μρντάκοβιτς: «Ο Μίλαν εάν θα υπάρξει κάποια συμφωνία θα αποχωρήσει. Θέλουμε να καλύψουμε το κενό. Η ομάδα πρέπει να λειτουργεί όχι με βάση τις προσωπικές διαφορές και δεν τηρήθηκαν κάποιες αρχές. Οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να προσαρμοστούν. Ο Μίλαν δεν αντέδρασε σωστά. Δεν αποφασίζει ο παίκτης αλλά η ομάδα. Δεν τήρησε τη διαδικασία και φυσικά θα αποτελέσει παρελθόν».