ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1269 φορές

Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το ΒΕΡΟΙΑ - Αστέρας Τρίπολης

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr τον Κυριακάτικο θρίαμβο της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Τέλος καλό, όλα καλά! Στο φινάλε του πρωταθλήματος και μετά από ένα αγχώδες παιχνίδι, η ΒΕΡΟΙΑ με χρυσό γκολ του Βεργώνη πήρε τη νίκη που της δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Σούπερ Λιγκ.

Όλοι έχουν μερίδιο σε αυτή την τεράστια επιτυχία της παραμονής, αν αναλογιστούμε ότι στον πρώτο γύρο όλοι μας είχαν σίγουρους για υποβιβασμό!

Ο κόσμος που ήταν θερμός και βοήθησε τους παίκτες, πανηγυρίζοντας τρελά στο τέλος την σωτηρία, ο πρόεδρος που προστάτεψε την ομάδα, οι παίκτες που -παρά την κρισιμότητα του αγώνα- τα έδωσαν όλα για τη νίκη (κορυφαίοι οι Βεργώνης, Καντιμοίρης) και ο Ντόστανιτς με το επιτελείο του που όπως πάντα ήταν σε καλή μέρα.

Το ματς ήταν ποιοτικά μέτριο. Ο Αστέρας Τρίπολης είχε το μυαλό του στα πλέι οφ αν και λίγο έλλειψε να σκοράρει στο φινάλε του πρώτου μέρους αλλά ο Καντιμοίρης έκανε την απόκρουση του αγώνα, ενώ το γκολ-παραμονή ήρθε τελικά από τον Βεργώνη, έστω και αργά!

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, η ομάδα είχε 14 βαθμούς στον πρώτο γύρο και έκανε άλλους 24 στον δεύτερο.

Καθοριστικός παράγων ο Ράτκο Ντόστανιτς που αναμόρφωσε την ομάδα, της έδωσε τακτική και στρατηγική, χρησιμοποίησε 3-4 παίκτες που οι άλλοι προπονητές δεν τους υπολόγιζαν και γενικά κράτησε άριστα τα ηνία της ομάδας.

Ο πρόεδρος, παρά τα λάθη του, στηρίζει τη «Βασίλισσα» σε εποχές δύσκολες οικονομικά για όλες τις ομάδες. Τη νέα σεζόν για να έχει η ομάδα καλύτερη πορεία, θα πρέπει πρώτον να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντόστανιτς, δεύτερον να κάνει μόνο 4-5 καλές και επιλεγμένες μεταγραφές και τρίτον να αποκτήσει νεαρά ταλέντα της περιοχής.

Τέλος, να σημειώσω ότι ο σχολιασμός των αγώνων που έκανα φέτος μέσω του kerkidasport.gr και στα εύκολα και στα δύσκολα, ήταν για το καλό και μόνο της ομάδας μας.

Ελπίζω οι απόψεις μου σε μεγάλο ποσοστό να έγιναν αποδεκτές από τους φίλους της «Βασίλισσας».

Πλέον, αφού η ομάδα κέρδισε την μάχη της παραμονής, έχω να κερδίσω μια προσωπική μάχη στις 18 Μαΐου!

Σας ευχαριστώ!!»