ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1127 φορές

Το σχόλιο του Κώστα Κατσώνη για το ΒΕΡΟΙΑ-Ξάνθη

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το νικηφόρο ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Skoda Ξάνθη (3-2).

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο, σε ένα ματς που η νίκη ήταν μονόδρομος, η ΒΕΡΟΙΑ ήταν ελαφρώς καλύτερη του αντιπάλου της και πήρε το χρυσό τρίποντο.

Η «Βασίλισσα» αγωνίστηκε με επιθετικούς προσανατολισμούς, με κεντρικό δίδυμο τους Όστοϊτς - Βέρτζο, με πλάγια μπακ τους Γεωργιάδη, Αμαραντίδη να ανεβοκατεβαίνουν από τις πτέρυγες, με ανάποδο τρίγωνο στο κέντρο (στη βάση ο Βεργώνης και στις κορυφές οι Παυλίδης, Ζεζίνιο) και στην επίθεση τους Καλτσά, Ίσμαελ, Μπαργκάν.

Η επιλογή τόσο του συστήματος όσο και των προσώπων ήταν η ιδανική από τον Ντόστανιτς μιας και η νίκη ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Το ματς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη «Βασίλισσα», η οποία προηγήθηκε με ένα εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Όστοϊτς και όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ένα άνετο και χωρίς άγχος απόγευμα.

Ωστόσο μια κακή στιγμή του κεντρικού άξονα της άμυνάς μας, έδωσε το δικαίωμα στον Βασιλακάκη να φέρει το ματς στα ίσια.

Η δίκαιη όμως αποβολή του σκόρερ της Ξάνθης, έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στη ΒΕΡΟΙΑ, η οποία ήταν καλύτερη στην επανάληψη, επέβαλε τον ρυθμό της και με τέρματα των Μπαργκάν, Παυλίδη έφτασε στην πολυπόθητη νίκη.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω τα εξής:

α) Την άριστη δουλειά του Ντόστανιτς σε αγωνιστικό, τακτικό και ψυχολογικό επίπεδο, που έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται κοντά στην σωτηρία.

β) Στα δύο εντός έδρας ματς που απομένουν, οι φίλαθλοι θα πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα. Να μην περιμένουν (λόγω άγχους) καλό θέαμα αλλά να χειροκροτούν τους παίκτες και στις κακές στιγμές.

Στόχος μας πλέον είναι οι 6-7 βαθμοί για την παραμονή και όχι το όμορφο ποδόσφαιρο…»