ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1089 φορές

Ο Κώστας Κατσώνης σχολιάζει το ΒΕΡΟΙΑ - Ατρόμητος

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το Σαββατιάτικο παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ατρόμητο, που έληξε ισόπαλο 1-1.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο ματς, η ΒΕΡΟΙΑ με καλή σε γενικές γραμμές απόδοση, πήρε ένα θετικό και πιστεύω δίκαιο αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντόστανιτς λόγω της απουσίας βασικών παικτών αλλά και λόγω της δυναμικότητας του Ατρομήτου, προτίμησε με σύστημα 4-5-1 να δώσει γήπεδο στον αντίπαλο, να είναι η ομάδα πίσω από τη μπάλα όταν αμύνεται και να παίξει την αντεπίθεση, όταν έχει στην κατοχή της τη μπάλα.

Ήταν καλή αυτή η στρατηγική, καθώς ο Ατρόμητος μπορεί να είχε την κατοχή μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλή μεσοαμυντική διάταξη της ομάδας μας, παρά μόνο στην φάση του πέναλτι με το οποίο έγινε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η μορφή του αγώνα διαφοροποιήθηκε. Ο προπονητής μας άλλαξε την τακτική, η ομάδα ανέβασε στροφές και έκλεισε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο με στόχο την ισοφάριση.

Μετά το 70’ και αφού προηγουμένως ο Καντιμοίρης με εκπληκτική απόκρουση κράτησε το σκορ στο 0-1, οι τρεις αλλαγές (Παυλίδης, Μάνος, Ντόγος) έδωσαν τεχνική και ταχύτητα στην επιθετική τακτική της ομάδας και σε συνδυασμό με την άριστη φυσική κατάσταση, είχαν σαν αποτέλεσμα να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ομάδα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος δείχνει πολύ δυνατή. Έχει έναν πολύ σπουδαίο τερματοφύλακα, πολύ δεμένη μεσοαμυντική γραμμή, τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Μπεν), τον Ίσμαελ πλέον σε πολύ καλή κατάσταση, τους νεαρούς Παυλίδη, Μάνο, Ντόγο έτοιμους να προσφέρουν και έναν πολύ αξιόλογο προπονητή.

Πιστεύω ότι είμαστε στον δρόμο της σωτηρίας. Οι τρεις αγώνες εντός έδρας πρέπει να μας αποφέρουν 9 βαθμούς.

Πρόεδρος, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι, όλοι από την πλευρά τους να προσφέρουν τα μέγιστα για την παραμονή της «Βασίλισσας του βορρά» στην Σούπερ Λιγκ!»