ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΣΧΟΛΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1011 φορές

Το σχόλιο του Κώστα Κατσώνη για το Καλλονή - ΒΕΡΟΙΑ

Ο παλαίμαχος άσσος και παλιός προπονητής της «Βασίλισσας του βορρά» Κώστας Κατσώνης, σχολιάζει στο kerkidasport.gr το χθεσινό νικηφόρο ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα σημειώνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

«Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, η «Βασίλισσα» πήρε μια χρυσή νίκη εκτός έδρας και μάλιστα με το ευρύ 0-3, που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες σωτηρίας.

Σε ένα ήσυχο γήπεδο, χωρίς δυστυχώς πολλούς φιλάθλους, η ΒΕΡΟΙΑ έδειξε από την αρχή του αγώνα ότι στόχος της ήταν οι τρεις βαθμοί.

Με σούπερ επιθετικό σχήμα (4-2-4), με δύο φορ (Μπεν, Ίσμαελ) και με τακτική κατοχής μπάλας και πίεση του αντιπάλου ψηλά, η «Βασίλισσα» ήταν το αφεντικό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο διάστημα αυτό έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ, πηγαίνοντας στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ της 1-0.

Δυστυχώς μια ανόητη ενέργεια του Σισοκό στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους μας άφησε με παίκτη λιγότερο για 40 λεπτά, δίνοντας το δικαίωμα στην Καλλονή με τον Λεοζίνιο κυρίως, να μας απειλήσει με ισοφάριση.

Το πάθος όμως και η αγωνιστικότητα των παικτών μας, η πολύ καλή τακτική των αντεπιθέσεων από τον Ντόστανιτς και η άριστη φυσική κατάσταση της ομάδας (συγχαρητήρια στον γυμναστή), έφεραν ακόμα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά παρότι αγωνιζόμασταν με 10 ποδοσφαιριστές.

Μπράβο λοιπόν σε όλους και κυρίως στον Μπεν για το σπουδαίο χατ τρικ που πέτυχε!

Ήταν μια μεγάλη νίκη με καλή απόδοση και πλέον ο στόχος της σωτηρίας είναι εφικτός. Χρειάζονται το πολύ 10 βαθμοί ακόμα στα 6 ματς που απομένουν.

Το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο είναι πολύ δύσκολο καθώς αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα που είναι πολύ δυνατή σε όλες τις γραμμές της.

Η ομάδα μας πρέπει να έχει μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Κατά την άποψή μου, ακόμα και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!»