Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γκίμας: «Είμαστε ζωντανοί για την παραμονή»
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 548 φορές

Γκίμας: «Είμαστε ζωντανοί για την παραμονή»

Μετά το τέλος του δραματικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας και του Ο.Φ.Η., οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δημήτρης Γκίμας (ΦΙΛΙΠΠΟΣ): «Το σημερινό παιχνίδι το κερδίσαμε όπως χάσαμε αυτό με τον Ηρακλή. Η κατηγορία άλλωστε έχει τέτοια παιχνίδια. Είμαστε ζωντανοί για την παραμονή στην κατηγορία. Τέτοια εποχή πέρσι είχαμε έξι νίκες, ενώ τόσες έχουμε και φέτος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Επί δύο εβδομάδες κάναμε προπόνηση μόνο με έξι παίκτες λόγω τραυματισμών. Τα παιδιά ανταποκρίνονται παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε. Για εμάς αυτή είναι η πιο κρίσιμη χρονιά για πολλούς λόγους.

Ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να κερδίσουμε την παραμονή στην κατηγορία για να μπορέσουμε να δούμε στην συνέχεια το μέλλον μας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για το μπάσκετ της πόλης. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στην Α2 και γι’ αυτό οφείλουμε να προσπαθήσουμε πολύ. Και θα τα καταφέρουμε.

Εμείς κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, με την ελπίδα να είμαστε υγιείς. Τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους για τον στόχο της παραμονής».

Φώτης Τακιανός (Ο.Φ.Η.): Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή. Ήταν ένα παιχνίδι δραματικό καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η επιθυμία των δύο ομάδων για νίκη ήταν έντονη. Όλοι είχαν στρες και ήταν εμφανές στην ομάδα μας.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, πληρώσαμε τα 5 λάθη του τελευταίου δεκαλέπτου. Μείναμε με λίγους πόντους, σουτάραμε λίγες βολές και γενικά δεν δείξαμε το καλό μας πρόσωπο. Είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να το διορθώσουμε, δηλαδή να ξέρουμε πώς να φθείρουμε τον αντίπαλο.

Όσο για την τελευταία φάση, η εντολή ήταν σαφής. Έπρεπε η μπάλα να πάει προς το καλάθι, αλλά ο παίκτης μας κλείστηκε και πήγε σε ένα ελεύθερο σουτ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παλεύουν σαν λιοντάρια, έχουν αυτοπεποίθηση και όλοι μαζί προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Παναγιώτης Παντσερίδης

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS