Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύο αναβολές και μία ήττα για Παίδες και Εφήβους του Φιλίππου Βέροιας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 337 φορές

Δύο αναβολές και μία ήττα για Παίδες και Εφήβους του Φιλίππου Βέροιας

Μόνο η αναμέτρηση της μίας παιδικής ομάδας του Φιλίππου Βέροιας, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21-22/1.

Το παιχνίδι των Παίδων με τον Ζαφειράκη Νάουσας αναβλήθηκε λόγω παρουσίας παικτών στα κλιμάκια, ενώ ο αγώνας των Εφήβων κατόπιν αιτήματος του αντιπάλου.

ΠΑΙΔΕΣ ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 78-47 Φίλιππος Βέροιας 2

Την ήττα στην Κατερίνη γνώρισε η δεύτερη παιδική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας. Οι παίκτες του Χρήστου Μπλατσιώτη βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο ΣΣ Κατερίνης, για να αντιμετωπίσουν τον Πιερικό Αρχέλαο στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Αυτή τη φορά, οι Παίδες δεν ήταν αρκετά αποτελεσματικοί στην επίθεση και από την πρώτη περίοδο κυνηγούσαν το σκορ, χωρίς να καταφέρουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Διαιτητές: ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΡΛΙΑΜΠΑΣ.

Τα δεκάλεπτα: 20-10, 36-24, 57-36, 78-47.

Πιερικός Αρχέλαος (ΦΩΤΑΣ): ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΚΑΡΑΤΖΟΥΛΗΣ 4, ΠΑΤΕΡΑΣ 6 (2), ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ 3 (1), ΠΟΔΑΣ 15 (3), ΛΕΝΟΣ 12, ΚΑΡΑΚΩΝΗΣ 3 (1), ΤΡΟΥΜΠΑΛΟΣ 14 (2), ΤΣΕΡΕΠΙ 4, ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ 7 (1), ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗΣ 3 (1), ΤΣΙΡΩΝΙΔΗΣ 4.

Φίλιππος Βέροιας 2 (ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ): ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 3, ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ, ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ 10, ΧΑΤΖΗΠΑΝΟΣ 1, ΤΟΚΑΣ 7 (1), ΛΕΟΝΤΑΡΑΣ 21.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS