Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νικηφόρο πέρασμα του Φιλίππου από τα Γρεβενά!
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 489 φορές

Νικηφόρο πέρασμα του Φιλίππου από τα Γρεβενά!

Δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι για τον Φίλιππου Βέροιας, που χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ για να πανηγυρίσει τη νίκη.

Όπως και με τον Ολυμπιακό Βόλου, έτσι και σήμερα (21/1), το ημίχρονο βρήκε τον Φίλιππο πίσω στο σκορ, ωστόσο για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις και έχει τα ψυχικά αποθέματα να επανέρχεται.

Οι δύο πρώτες περίοδοι βρήκαν τον Πρωτέα να προηγείται, με μια πολύ “εύθραυστη” διαφορά, όπως και αποδείχτηκε. Στο πρώτο μέρος του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι προηγούταν με 15-14 και στο δεύτερο κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά κατά δύο πόντους και να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 39-36 υπέρ τους.

Για άλλη μια φορά, ο Ευθύμης Κοθράς φαίνεται ότι έκανε “ηλεκτροσόκ” στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας κι έτσι παρουσιάστηκαν εντελώς διαφορετική στις δύο επόμενες περιόδους.

Η αρχή έγινε στην τρίτη περίοδο, εκεί που οι “ερυθρόλευκοι”, όντας όσο αποτελεσματική χρειαζόταν, πήραν προβάδισμα δύο πόντων, φτάνοντας το σκορ στο 61-59 υπέρ μας. Ωστόσο, η νίκη εξασφαλίστηκε στην τελευταία περίοδο, όπου η ομάδα μας κατάφερε να περιορίσει επιθετικά τον Πρωτέα και όντας εξίσου αποτελεσματική με το προηγούμενο δεκάλεπτο, πήρε τη νίκη με 86-75.

Πρωτέας Γρεβενών-Φίλιππος Βέροιας 75-86

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Σελεβός-Κανελλίδης

Δεκάλεπτα: 15-14, 39-36, 59-61, 75-86

Πρωτέας Γρεβενών (Χασιώτης): Κεραμάρης, Μόρας 12(2), Κλωναράς 14(2), Αναστασόπουλος 19(2), Παλάσκας, Πέντιτς 10(2) Μαραβέγιας 4, Κουρέπης 16(2), Ασλανίδης, Ζήμπρας.

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Αποστολίδης 17(4), Ιγλέζος, Καραγιώργος 4, Ελευθεριάδης 36(3), Ξενιτίδης 7(1), Γκάντζος 14(1), Κωνσταντινίδης 4, Μπένας 4(1).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS