Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φίλιππος: Φιλικό σήμερα με Νίκη Βόλου - Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 351 φορές

Φίλιππος: Φιλικό σήμερα με Νίκη Βόλου - Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου θα δώσει σήμερα στις 5 το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, με την είσοδο για τους φιλάθλους να είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

"Η φιλική αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου μετατέθηκε για σήμερα στις 17:00 στο ΔΑΚ Βικέλας του Μακροχωρίου.

Οι θύρες θα είναι ανοιχτές προς το κοινό που επιθυμεί να παρεβρεθεί στο πρώτο εντός έδρας φιλικό, που θα έχει προπονητικό χαρακτήρα!"

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ζήσε το μπάσκετ μαζί μας! • Εισιτήρια Διαρκείας 2022-2023

Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, στην οποία η ομάδα μας θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Με ανανεωμένο ρόστερ και νέους στόχους, ο Φίλιππος φιλοδοξεί να διεκδικήσει τα μέγιστα από τον πολύ ανταγωνιστικό Γ’ όμιλο της Β’ Εθνικής. Για να το πετύχουμε αυτό σας χρειαζόμαστε όλους!

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου "Πρωτοβουλία για το Παιδί"!

Αναλυτικά οι τιμές:

ACADEMY: 30€ (αφορά όλους τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας μπάσκετ του Φιλίππου)

FANZONE: 50€

VIP: 100€

Σημεία πώλησης εισιτηρίων:

Κατάστημα BENETTON : Τσούπελη 5, Βέροια, 2331070557

Κατάστημα ΟΧΕΤΤΕ : Βενιζέλου 7, Βέροια, 2331060977

Σας καλούμε όλους στο γήπεδο να "αγκαλιάσετε" τη νέα προσπάθεια της ομάδας μας και με εσάς ως "έκτο" παίκτη να διεκδικήσουμε την επιστροφή στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Κι όπως δήλωσε ο, προπονητής, πλέον, του Φιλίππου, Ευθύμης Κοθράς: Τους περιμένουμε να δουν τον πιο νεανικό Φίλιππο Βέροιας… να δουν και εμένα σαν κόουτς, γιατί τόσα χρόνια με βλέπανε σαν παίκτη. Θέλω να έχουν κι αυτοί κάποιες προσδοκίες από εμένα και εγώ να τους τις ανταποδώσω".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS