Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέα μεταγραφή για τον Φίλιππο Βέροιας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 320 φορές

Νέα μεταγραφή για τον Φίλιππο Βέροιας

Την απόκτηση ενός ακόμη αθλητή, ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.

Αναλυτικά:

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου-Οδυσσέα Ιγγλέζου.

Ο ύψους 1.82m αθλητής είναι 22 ετών (γεννημένος στις 9/12/2000), αποτελεί το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και αγωνίζεται στη θέση του point guard.

Ο Κώστας κατάγεται από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε την καριέρα του τον τοπικό Ιωνικό. Από εκεί μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Άρη, με τα οποία κατέκτησε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΘ και την τέταρτη θέση στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν (2016).

Στη συνέχεια επέστρεψε στον Ιωνικό Ιωνίας, με τα χρώματα του οποίου αγωνίστηκε στη Γ´ Εθνική και στην U18 (2016-18)

Επόμενο βήμα της καριέρας του η Αμερική και η ομάδα του Colby-Sawyer College, το οποίο αγωνίζεται στην NCAA III division του κολλεγιακού πρωταθλήματος (2018-21)

Τελευταίο σταθμό της μέχρι σήμερα καριέρας του αποτέλεσε η ομάδα του Πολυγύρου, με την οποία αγωνίστηκε στη Β´ Εθνική στο δεύτερο μισό του περασμένου πρωταθλήματος (2021-22)

Κώστα, σε καλωσορίζουμε στην πόλη της Βέροιας και την οικογένεια του Φιλίππου και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, να χαρείς το μπάσκετ και να βοηθήσεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS