Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τουρνουά "Νοσταλγία": Τι έγινε στα τέσσερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 479 φορές

Τουρνουά "Νοσταλγία": Τι έγινε στα τέσσερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου με τέσσερις αγώνες για το τουρνουά Νοσταλγία που φτάνει σιγά σιγά στην λήξη του.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου στο απογευματινό παιχνίδι οι Morfes Boys23 επιβλήθηκαν των Αχθος Αρουρης με σκορ 55-68 ,ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι Oklaχωμα νίκησαν τους Havana με σκορ 37-70 . Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Texas Losers κέρδισαν τους Αχθος Αρουρης με σκορ 70-46 , ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι Daltons κέρδισαν τους Basket Gurus με σκορ 79-55. 

Μια ομάδα να τους πιεις στο ποτήρι η ομάδα του Πολυμερη , παρόλη την απουσία του αρχηγού λόγω στομαχικών διαταραχών !! Ο Δουλαλας σκόραρε τους περισσοτερους πόντους για φέτος , ο Ευθυμιαδης και ο Γωγος σουταραν με ευστοχία  από οπουδήποτε και ο Γαβριλακης σκόραρε από την ρακέτα για να έρθει η δεύτερη νίκη στο τουρνουά . 

Τεράστια προσπάθεια από τον Ζανο να κρατηθεί η ομάδα του κοντά στο σκορ , ο Λιακοπουλοs πετούσε στην ρακέτα , οι Λαμπράκης και Λιοτακης έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και ο Ιωακειμίδης έβαλε γρήγορα καλάθια αλλά δεν τα κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα . 

MORFES BOYS23: Δουλαλας 31, Τριγώνης 7, Ευθυμιάδης 12, Γαβριλακης 8, Γώγος 8, Μαυρόπουλος 2. 

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Λιακόπουλος 13, Λαμπράκης 6, Ζανος 19, Λιοτακης 7, Ιωακειμίδης 8, Ανδριανιδης 2. 

Στο βραδινό παιχνίδι οι Oklaχωμα εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των αντιπάλων τους και αφυπνίστηκαν στο δεύτερο ημιχρονο ανοίγοντας την διαφορα . Ο Κωτιαδης όργωσε το γήπεδο και σκόραρε , ο Κυριαζοπουλος με τον Τουφα τα έβαλαν από μέση  απόσταση και ο  Βλαχακης με τον Τσαλιγοπουλο κυριάρχησαν στην ρακέτα . 

Οι πολλές απουσίες λύγισαν το σύνολο του Καρανάσιου, και άντεξε ένα ημίχρονο . Ο Αργυροπουλος σκόραρε από οπουδήποτε , ο Σιδηροπουλος εκανε πάρτι στο ζωγραφιστο , ο Καραινδρος άμυνα τανάλια και ο  Καπαγερίδης τρύπησε την αντίπαλη άμυνα με διεισδύσεις . 

OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 8, Παπανικολάου 8, τούφας 14, Βλαχάκης 12, Μπεκιαριδης 6, Κυριαζοπουλος 8, Τσαλιγοπούλος 10, Μπερσος 4. 

HAVANA: Αργυρόπουλος 17(4), Κοντοκωστας 4, Μόσχου 4, Σιδηρόπουλος 8, Καπαγεριδης 4, Κυριακίδης, Καραινδρος.

Το απογευματινό παιχνίδι της ημέρας έκρυβε πολλές συγκινήσεις . Μια ακόμα νίκη για την ομάδα του Μπιζετα που συνεχίζει αήττητη και μόνη στην πρώτη θέση του τουρνουά . Ο Τσιπης στο καλύτερο φέτεινο του παιχνίδι φόρτωσε με καλάθια την αντίπαλη άμυνα , ο Παπαδόπουλος ήταν αέρινος , ο Μάρτος σταθερή αξία και ο διοσκουρος του Κανελλιδης βομβάρδισε από μακριά . 

Στην αντίπερα όχθη αποντως του αρχηγού είχαν σε μεγάλη φόρμα τον κρυφό παίκτη Μανουρά που σμπαραλιασε την άμυνα της ίδιας του της ομάδας , οι Σουμελιδης και Ζανος  πυροβολούσαν από τα 6,75 και ο Παππάς σκόραρε απο μέση απόσταση . Αέρινος και ο Ανδριανιδης σε ένα ακόμα παιχνίδι . 

TEXAS LOSERS:ΜΠΙΖΕΤΑΣ 2,ΜΑΡΤΟΣ 8,ΠΥΡΚΑΣ 7,ΤΣΙΠΗΣ 20,ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ 9(1),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 14,ΣΙΣΤΑΚΟΣ 6,ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ 2,ΧΑΤΖΗΣ 2.

ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ:ΠΑΠΠΑΣ 8,ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ 8(2),ΖΑΝΝΟΣ Κ. 3(1),ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ 2,ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ 2,ΖΑΝΝΟΣ Φ.5(1),ΜΑΝΟΥΡΑΣ 18.

Στο παιχνίδι των εννέα η ομάδα του Καραθανάση δεν άφησε περιθώριο στους αντιπάλους και με γρήγορες επιθέσεις καθάρισε το παιχνίδι . Ο  Καραγιαννόπουλος στο καλύτερο φέτεινο του παιχνίδι έκανε ότι ήθελε στην ρακέτα , ο Ποταμοπουλος σκόραρε από μέση απόσταση , ο Παπαδόπουλος με τον  Μορφη σκόραραν από μακριά για το ευρύ σκορ της ομάδας τους . 

Προτελευταίο παιχνίδι για την ανεπανάληπτη ομάδα του  Κυβεντίδη , που δίδαξε μπασκετικο ήθος για ένα ακόμα παιχνίδι . Ο Κισιωτης δεν είχε σταματημό , ο Τζιουρτζιας  ήταν αξεπέραστος , ο Τζινας  το βιολί του στο σκοράρισμα και τα αδέλφια Χωματά έκαναν πάρτυ στο ζωγραφιστο . 

DALTONS : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ  17, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ 2, ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 15, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 24, ΚΛΩΝΑΡΑΣ 8, ΜΟΡΦΗΣ 14

BASKET GURU : ΤΖΙΟΥΡΤΖΙΑΣ 10, ΑΛΕΞΙΟΥ 2, ΤΖΙΝΑΣ 8, ΚΥΒΕΝΤΙΔΗΣ 2, ΚΙΣΙΩΤΗΣ 13, ΧΩΜΑΤΑΣ Γ. 4, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ 4, ΧΩΜΑΤΑΣ Σ. 4, ΦΕΝΕΡΙΔΗΣ 4

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS