Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φίλιππος Βέροιας: Τελετή λήξης Ακαδημιών 2021-2022
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 485 φορές

Φίλιππος Βέροιας: Τελετή λήξης Ακαδημιών 2021-2022

Άλλη μια επιτυχημένη αθλητική χρονιά έκλεισε χθες (22/6) για τις ακαδημίες του Φιλίππου Βέροιας με την καθιερωμένη τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο ανοικτό γήπεδο της Ελιάς «Άρης Γεωργιάδης».

Σε μια τρίωρη εκδήλωση οι αθλητές της ακαδημίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους συμμετέχοντας σε διαγωνιστικά παιχνίδια. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο βουλευτής Ημαθίας κος Τάσος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιατζίδης Κώσταντίνος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας κος Στέργιος Διαμάντης.

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Φιλίππου Βέροιας κος Ηλίας Λαζός σε σύντομο χαιρετισμό του είπε : ” Φτάσαμε στο τέλος μίας ακόμη χρονιάς. Συναντιόμαστε μετά από 3 χρόνια. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί εσείς είστε που στηρίζεται αυτό το οικοδόμημα. Και η συνέπεια σας και η συνεργασία σας φέτος ήταν εκπληκτική. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουμε να κάνουμε καλύτερα. Έχουμε πολλά σχέδια στο μυαλό μας να κάνουμε αρχίζοντας από κάτω προς τα πάνω βασιζόμενοι και στους στόχους της Ελληνική Ομοσπονδίας. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υποστηρίζουμε τα παιδιά που βρίσκονται στο γήπεδο. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε γεροί και δυνατοί και να βρεθούμε και πάλι εδώ.”

Ο Δήμαρχος Βέροιας στον χαιρετισμό του είπε : “Την ιστορία του μπάσκετ την ξέρουμε όλοι. Τα γήπεδα του μπάσκετ γέμισαν με παιδιά. Έχουμε την τύχη στην Βέροια να έχουμε ανθρώπους που δίνουν όλο τους το είναι για το μπάσκετ και αυτό φαίνεται σήμερα εδώ από το πλήθος των παιδιών που βρίσκονται εδώ σήμερα. Εύχομαι πάντα επιτυχίες και καλό καλοκαίρι σε όλους”

Ο Τάσος Μπαρτζώκας τόνισε την χαρά του βλέποντας το πλήθος των παιδιών των ακαδημιών ενώ τόνισε : “Συνεχίστε να ασχολείστε με το μπάσκετ. Οι γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Καλή συνέχεια”

Ακολούθησαν οι απονομές στους νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών οι οποίοι είναι :

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
2005-2006 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
2007-2008 ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΤΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ,ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΒΕΝΤΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
2009 ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
2010,2011,2012 ΔΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
2013 ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΔΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑΝΚΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΖΗ ΖΩΗ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΤΑΞΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΜΙΚΡΑ ΑΓΌΡΙΑ (ΝΕΟ) ΚΟΥΡΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
ΜΙΚΡΑ ΑΓΌΡΙΑ (4-5 ΕΤΩΝ) ΚΟΥΡΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΧΑΡΗΣ

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/filipposbc

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS