Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ιτούδης: Προσφέρει 200 εισιτήρια του Ελλάδα - Μ. Βρετανία σε φιλάθλους από τα Τρίκαλα Ημαθίας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 702 φορές

Ιτούδης: Προσφέρει 200 εισιτήρια του Ελλάδα - Μ. Βρετανία σε φιλάθλους από τα Τρίκαλα Ημαθίας

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα ντεμπουτάρει στην άκρη του πάγκου της Εθνικής κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία (30/6) και ανέλαβε το κόστος 200 εισιτηρίων του αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης για φιλάθλους από τον τόπο καταγωγής του, τα Τρίκαλα Ημαθίας.

Η σεζόν 2022-23 θα βρει τον Δημήτρη Ιτούδη στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, εντούτοις προηγούνται οι υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, αρχής γενομένης από το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία (30/6) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής θα προσφέρει 200 εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής με τη Μεγάλη Βρετανία σε φιλάθλους από τον τόπο καταγωγής του, τα Τρίκαλα Ημαθίας. Η επιθυμία των φιλάθλων να δουν από κοντά τον πρώτο αγώνα του συντοπίτη τους στον πάγκο της Εθνικής συγκίνησε τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος προχώρησε σε αυτή την πολύ όμορφη πρωτοβουλία.

 Την αποκάλυψη έκανε κάτοικος που ήλθε σε επικοινωνία μαζί του κι εν συνεχεία, μοιράστηκε στα social media την κίνηση του Ιτούδη, ο οποίος προ διετίας έκανε δωρεά ένα γήπεδο μπάσκετ στο δημοτικό σχολείο της γενέτειράς του:

Αγαπητοί μου συγχωριανοί,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη δωρεάν διάθεση 200 εισιτηρίων για τα παιδάκια σας και για έναν γονέα (από τους δύο) ο οποίος θα τα συνοδέψει στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στις 30 Ιουνίου - ημέρα Πέμπτη - στην πόλη της Λάρισας.

Η 30 Ιουνίου 2022 αποτελεί μία ημερομηνία ορόσημο στην πολυετή καριέρα του συντοπίτη μας κ. Δημήτριο Ιτούδη, καθώς αυτός ο αγώνας απέναντι στη Μ. Βρετανία θα είναι ο πρώτος του αγώνας στο "τιμόνι" του εθνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ως επικεφαλής προπονητής της τεχνικής Ηγεσίας.

Η είδηση της ανάθεσής του στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, της αγαπημένης όλων των Ελλήνων, δε θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο, καθώς θεωρώ πως είναι η ιδανική ευκαιρία για τα παιδιά να παρευρεθούν σε ένα αθλητικό γεγονός από το οποίο θα αποκομίσουν μία πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής.

Σε προσωπική μου επικοινωνία με τον κ. Ιτούδη εκφράζοντάς του την επιθυμία να βρεθούμε σύσσωμοι δίπλα του για να τον στηρίξουμε σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής του, στέλνοντάς του με τον δικό μας τρόπο την θετική μας ενέργεια, συγκινήθηκε ιδιαίτερα.

Σας αναφέρω, λοιπόν, πως στο άκουσμα αυτής της αγνής πρωτοβουλίας, μου δήλωσε ότι επιθυμεί να αναλάβει ο ίδιος το κόστος των εισιτηρίων του αγώνα. Έτσι, ο κ. Ιτούδης επέλεξε να τιμήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την προσπάθειά μας να τον τιμήσουμε με την παρουσία μας στον αγώνα, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την ευαισθησία του και την αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε.

Η σκέψη για αυτή την μαζική μετακίνηση δημιουργεί την ανάγκη διάθεσης λεοφορείων. Όποιος γονέας επιθυμεί μαζί με τα παιδιά του να δώσει το παρόν σε αυτό το αθλητικό γεγονός, θα πρέπει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6985908528

Για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον για μετακίνηση με λεοφωρείο, καταλυτική ημερομηνία κράτησης είναι η Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 18:00. Για όσους επιθυμούν την ιδιωτική τους μετακίνηση μπορούν να επικοινωνήσουν στον ίδιο αριθμό τηλεφώνου για την δωρεάν κράτηση των εισιτηρίων τους».

Gazzetta.gr 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS