Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τέσσερα ματς το Σαββατοκύριακο για το τουρνουά "Νοσταλγία"
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 487 φορές

Τέσσερα ματς το Σαββατοκύριακο για το τουρνουά "Νοσταλγία"

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο λατρείας για την πορτοκαλί θεά πέρασε με τέσσερις αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο ΔΑΚ Βικέλας , πλησιάζοντας στο τέλος σιγά σιγά του τουρνουά.

Το Σάββατο στο απογευματινό παιχνίδι οι ΘΥΕΛΛΑ επικράτησαν των Αχθος Αρουρης με σκορ 30-56 , ενώ αντίστοιχα στο βραδινο παιχνίδι οι Havana βγήκαν νικητές στο ντέρμπι με τους Morfes Boys23 με σκορ 38-45 . 

Την Κυριακή στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας οι ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ έκαμψαν την αντίσταση των Basket Gurus με σκορ 39-35 , ενώ στο βραδινό ντέρμπι οι πρωτοπόροι Texas Losers επικράτησαν με βραχεία κεφαλή των Daltons με σκορ 57-61 . 

Σάββατο 18 Ιουνίου συνεχίστηκε η ξέφρενη πορεία του τραίνου του Κονδωνη, που έφτασε την έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνιδια και φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα ! Ένας Μουρατίδης σε δαιμονιωδη φόρμα σκόραρε έξω από την γραμμή των 6, 75, ο Μπαλτζης τσάρος των αιθέρων σκόραρε στο ζωγραφιστο , ο Μπουζικας σταθερή αξία , ο Χορμοβας πυραυλοκινητος, και ο Αλεξόπουλος δεν είχε αντίπαλο . 

Δυναμικό για ένα ακόμα παιχνίδι το σύνολο του Κατροτζανακη, με τον αρχηγό να παλεύει στην ρακέτα , ο Λιακόπουλος κέρδισε μάχες και εύκολους πόντους , ο Τσιβελιδης βομβάρδισε από μακριά και ο Λιοτακης Κέρβερος στην άμυνα , δεν κατάφεραν όμως πολλά πραγματα . 

ΆΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ: Λιοτάκης 4, Κατροτζανάκης 4, Κιορπες 1, Λαμπράκης 2, Σουμελίδης 2, Τσιβελίδης 10(1), Λιακόπουλος 7

ΘΥΕΛΛΑ : Μπουζίκας 9(1), Μουμτζίδης 5(1), Χορμόβας 8, Χατζηπαυλίδης 4, Μουρατίδης 6(2), Μπάμπαλης 2, Αλεξόπουλος 8, Μπαλτζής 14, Κονδωνής, Ζαλώνης

Επικράτηση των ασταματητων Κουβανών , απόντος του αρχηγου Καρανάσιου καταφέρνοντας να κερδίσουν με νύχια και με δόντια στο ντέρμπι . Ο Τζιμος έβαλε χειροπέδες στα αντίπαλα ατού και σκόραρε κατά ριπάς , ο Ζηνδρος όσο εξαίρετος ηθοποιός άλλο τόσο εξαιρετικά σκόραρε υπό πίεση , ο Αργυροπουλος καταλυτικός από τα 6,75 και ο Γκιλιοπουλος κέρδισε τις μάχες στην ρακετα με τον διοσκουρο Σιδηρόπουλο να μοιράζει τάπες . 

Δεν τα κατάφερε το σύνολο του Πολυμερή , παρόλο που ο αρχηγός ήταν πρωτος σκόρερ της ομάδας , με 2 τριποντες βόμβες ενάμιση λεπτό πριν το τέλος έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους και επήλθε η ήττα . Βιονικος ο Γώγος , πυροβολούσε από το τρίποντο ο Τριγωνης και ο Ευθυμιάδης αλλά δεν τα κατάφεραν .

HAVANA: Ζήνδρος 7(1), Γκιλιόπουλος 9(1), Τζίμος 14(1), Κυριακίδης 2, Παπαοικονόμου 3(1), Αργυρόπουλος 6(2), Μόσχου 4, Τσιάρας, Σιδηρόπουλος.

MORFES BOYS23: Τζανέτος 3(1), Τριγώνης 7(2), Γώγος 8, Ευθυμιάδης 10(2), Πολυμέρης 10(1), Μαυρόπουλος.

Κυριακή 19 Ιουνίου οι Φουφουτος του Μωυσιάδη πήραν ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα , καθως έκαμψαν την αντίσταση των αντίπαλων με την ψυχή στο στόμα ! Αιχμή του δόρατος ο Βυζας , o Σαράφης σε ένα ακόμα παιχνίδι σκόραρε από μέση απόσταση , καταλυτικός ο Αμοιριδης , και δαιμόνιος ο Κοτζάμπασης κυνηγούσε κάθε κατοχή . 

Ένα ακόμα ονειρικό παιχνίδι από τους υπέροχους του Κυβεντίδη που λίγο έλειψε να σπάσουν το σερί τους και να κάνουν την πρώτη τους νίκη . Μαέστρος ο Ουζουνης στο σκοράρισμα , ασταμάτητος ο Τζουρτζιας κέρδισε μάχες και φάουλ στο ζωγραφιστο , βράχοι στην άμυνα Τζινας και Σαλαμανης και αέρινος ο Αλεξίου . 

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Σαράφης 11 (1), Αμοιρίδης 7, Βύζας 12, Κοτζάμπασης 3, Λαζάρου 2, Μωυσιάδης 4. 

BASKET GURUS: Αλεξίου 2, Ουζουνης 14(1), Τζουρτζιας 9, Κισιωτης 5(1), Σαλαμανης 2, Τσιγάρας 3, Κυβεντίδης, Φενεριδης , Τζινας .

Ακόμα μια νίκη για το φέτεινο φαβορί του τουρνουά , τους Τεξανους του Μπιζετα που συνεχίζουν ακάθεκτοι για το τρόπαιο . Διαγωνισμός τριπόντων ανάμεσα σε Κανελλιδη και Κωστογλιδη που πέτυχαν από 3 ο καθένας , ασταμάτητος ο Τσίπης στην ρακέτα και κρίσιμα καλάθια από τον Χατζής και τον απανταχού πάρων και τα καλάθια γεμίζων Μανουρά . 

Το καλύτερο φέτεινο παιχνίδι από τους παίκτες του Καραθανάση , που τους πλήγωσε η κούραση και η αστοχία στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο . Εκτελεστής από την γραμμή του τριποντου ο Κλωναρας , καλαθομηχανη ο Παπαδόπουλος , το καλύτερο του παιχνίδι στο τουρνουά ο Ποταμοπουλος και δίδυμοι πύργοι Καραγιαννόπουλος και Μπογδαμπειδης , πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος . 

DALTONS:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 14(2),ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 10,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 9,ΜΠΟΓΔΑΜΠΕΙΔΗΣ 8,ΚΛΩΝΑΡΑΣ 12(3),ΜΟΡΦΗΣ 4(1),ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ,ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ.

TEXAS LOSERS:ΤΣΙΠΗΣ 15(1),ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ 11(3),ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 4,ΣΙΣΤΑΚΟΣ 6(1),ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ 14(3),ΧΑΤΖΗΣ 4,ΜΑΝΟΥΡΑΣ 7(1),ΜΑΡΤΟΣ,ΠΥΡΚΑΣ,ΜΠΙΖΕΤΑΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS