Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δύο ματς την Κυριακή για το Τουρνουά μπάσκετ "Νοσταλγία"
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 520 φορές

Δύο ματς την Κυριακή για το Τουρνουά μπάσκετ "Νοσταλγία"

Την Κυριακή 28 Μαϊου διεξήχθησαν δύο παιχνίδια, τα τελευταία στο κλειστό ΔΑΚ Βικέλας, καιρού επιτρέποντος φυσικά.

Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι οι ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ δεν είχαν διάρκεια στην απόδοσή τους και ηττήθηκαν τελικά από τους HAVANA με σκορ 27-37 . Στο βραδινό παιχνίδι οι Basket Gurus συνέχισαν το σερί τους χάνοντας και από τους Texas Losers με σκορ 63-41.

Μπήκαν δυναμικά στον αγώνα οι παίκτες του Μωυσιαδη και με πιεστική άμυνα κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο . Ο Βυζας ήταν εκπληκτικός σκοράροντας απο παντού , ο αρχηγός πλήγωσε το αντιπαλο καλάθι απο μέση απόσταση και ο  Κοτζάμπασης Α.  έκοψε αμέτρητα χιλιομετρα. Το δεύτερο ημίχρονο όμως δεν να κύλησε το ίδιο ομαλά , λίγο η αστοχία , λίγο η κούραση και επήλθε η ηττα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αμοιριδη .

Σκασμενοι απο τα κοψιδια και τα τσίπουρα η αρμάδα του Καρανάσιου στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην εμφανίστηκε στο γήπεδο . Στην επανάληψη όμως ο Τζιμος Κ .  πήρε το υπηρεσιακό του και σκόραρε κατά ριπάς , ο Σιδηρόπουλος έκανε πάρτυ στην ρακέτα και ο Καπαγερίδης σέρβιρε καλάθια από μέση απόσταση , κάνοντας την ανατροπή και παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα . 

ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ: Μωυσιαδης 5, Κοτζιαμπασης 2, Βύζας 12(2), Γαλανουδης 3, Κυπαρισσοπουλος, Αμοιρίδης 5. 

HAVANA: Παπαοικονόμου 2, Αργυρόπουλος 3(1), Καρανάσιος , Μόσχου, Μποροδημος 2, Τσιάρας, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 7, Ζηνδρος 4, Καπαγεριδης 6, Τζιμος 13. 

Στο βραδινό παιχνίδι η αρμάδα του Μπιζετα μπήκε νωθρή στο πρώτο ημίχρονο , βιαστικές επιθέσεις , αστοχία , σε συνδυασμό με την καλή άμυνα των αντιπάλων τους έβαλε σε χειμερία νάρκη . O Μάρτος Στ. όμως έδωσε το έναυσμα για την αφύπνιση με τριποντες βόμβες , ο Παπαδόπουλος καθάρισε το σκορ μέσα στην ρακέτα και ο Σιστακος χόρεψε την αντίπαλη άμυνα . Ένα καταιγιστικό τρίτο δεκάλεπτο και επήλθε η ηρεμία και η εύκολη νίκη .

Τρομεροί οι παικταραδες του  Κυβεντίδη στο πρώτο ημίχρονο , ο Τσιγάρας δεν είχε σταματημό , ο Κισιωτης έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι , και ο Σαλαμανης με τον Τζίνα σκόραραν από μέση απόσταση κρατώντας τον αγώνα στην ισοπαλία στο ημίχρονο . Ευτυχώς όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην στο δεύτερο ημίχρονο και δεν χάλασε το μαγικό σερί τους στο τουρνουά όντας οι πρώτοι από το τέλος στην βαθμολογία για τρίτο συνεχόμενο τουρνουά . 

Texas Losers: Μάρτος 13(1),Πυρκας 4,Τσιπης 8,Καννελιδης 2,Παπαδοπουλος 14(1),Σιστακος 6,Κωστογλιδης 7,Παπαζησης 3,Μανουρας 6,Χατζης ,Σπυριδωνιδης.

BASKET GURU:Τσιγαρας 17(1),Ουζουνης 2, Τζινας 4,Σαλαμανης 6,Κισιωτης 8(2),Χατζηπαντος 2, Τζουρτζιας 2,Αλεξιου ,Χωματας, Κυβεντιδης,Δελλιος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS