Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκνευρισμός στον Φίλιππο για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα στο Αγρίνιο
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 408 φορές

Εκνευρισμός στον Φίλιππο για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα στο Αγρίνιο

Ο Φίλιππος ηττήθηκε με άνεση χθες από το Αγρίνιο εκτός έδρας, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται με 2-1 πίσω στη σειρά των πλέι άουτ και να είναι σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή στην Α2.

 Παρόλα αυτά φαίνεται πως έχουμε τρίτο ημίχρονο στην αναμέτρηση, διότι ο οργανισμός της Ημαθίας έχει πολλά παράπονα από τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα στο Αγρίνιο.  Συγκεκριμένα ο Φίλιππος αναφέρει ότι μερίδα φιλάθλων του ΑΟΑ περπατούσε εντός αγωνιστικού χώρου, μιλώντας "ευγενικά" τόσο στους διαιτητές όσο και στους παίκτες των φιλοξενουμένων.

Μάλιστα πέρα από αυτά οι Μακεδόνες κάνουν λόγο για εισβολή ορισμένων φίλων της ομάδας του Αγρινίου μετά το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα παίκτες του Φιλίππου να προπηλακιστούν και να δεχθούν λεκτική επίθεση. Η πλευρά των "ερυθρόλευκων" είναι δυσαρεστημένη με την αστυνομία αλλά και τους ιθύνοντες της ομάδας από την Δυτική Ελλάδα με τους πρώτους να μην αντιδρούν και τους δεύτερους να ζητούν την απομάκρυνση των παικτών του Φιλίππου αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Βέβαια όπως ισχυρίζονται από την μεριά του Φιλίππου μέχρι κι η είσοδος των παικτών στα αποδυτήρια ήταν δύσκολη, αφού υπήρχαν "φίλαθλοι" των Αγρινιωτών που πετούσαν αντικείμενα πάνω από τον πάγκο της ομάδας.

Τέλος αναφορικά με το αγωνιστικό σκέλος ο σύλλογος της Βέροιας έχει παράπονα από τους διαιτητές, αφού θεωρεί πως η απόδοση των τριών αρχόντων του αγώνα ήταν κάκιστη, ενώ δεν κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα τις συνθήκες τις οποίες ο Φίλιππος καταγγέλει. Τέλος στο φύλλο αγώνα έγινε αναφορά για τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Βέροιας σχετικά με τις αποφάσεις που πήραν οι διαιτητές κατά του διάρκεια του αγώνα.

Πηγή: basketblog.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS