Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Προδόθηκαν» από τις ελλείψεις οι Αετοί Βέροιας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 454 φορές

«Προδόθηκαν» από τις ελλείψεις οι Αετοί Βέροιας

Την τέταρτη φετινή τους ήττα γνώρισαν χθες οι Αετοί Βέροιας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Ο Αριστοτέλης Φλώρινας είχε περισσότερες λύσεις από τον πάγκο και με «μπροστάρη» τον Πεταλωτή, πέρασε από το ΔΑΚ «Βικέλας» και ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Την ίδια ώρα οι Αετοί Βέροιας, που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Ιωσηφίδη και ουσιαστικά εκτός τον Τσακαλέρη (υπέστη θλάση και αγωνίστηκε ελάχιστα), δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων και μοιραία υπέστησαν την τρίτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η ομάδα της Φλώρινας πήρε από την αρχή το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι τέλους, έχοντας σημαντικό πλουραλισμό στο σκοράρισμα.

Πρώτος σε πόντους από τους Αετούς Βέροιας ο Νίκος Λιόλιος, που πέτυχε 23 και τον ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Παπαγρηγορίου, που έφτασε τους 14.

Τα δεκάλεπτα: 15-28, 31-49, 41-65, 63-88

Αετοί Βέροιας (Ντάνης Τυριακίδης): Λιόλιος 23(2), Γκανάς 3(1), Γάτσος 1, Παπαγρηγορίου 14(2), Λέφας 3, Γκίτκος 6(1), Τσακαλέρης, Μαυρίδης 13(1).

Αριστοτέλης Φλώρινας (Πέτρος Μουρουζίδης): Τσιόγκας Η. 14, Τσίρμπας 6(1), Ναϊπλής 7(1), Ντρίζα Φ., Πεταλωτής 26(4), Τασιούδης 5, Κύρτσος, Κωστούλας 10(1), Ντεβές, Παπαδόπουλος 9(1), Ματούλας 6(2), Ντρίζα Α. 5(1).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS