Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κουρουζίδης: "Παίξαμε εξαιρετική άμυνα αλλά…"
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 513 φορές

Κουρουζίδης: "Παίξαμε εξαιρετική άμυνα αλλά…"

Δηλώσεις μετά τον αγώνα μετά τον χθεσινό αγώνα με το Παγκράτι έκανε ο τεχνικός του Φιλίππου Βέροιας Χριστόφορoς Κουρουζίδης στο filipposbc.gr.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε :

” Σήμερα (σσ χθες) κάναμε μια κακή ήττα, κακή όχι όσο αφορά τον αντίπαλο, αλλά το βασικό στόχο που έχουμε φέτος, που δεν είναι άλλος από την αποφυγή των play outs.

Το Παγκράτι είναι μια ιδιαιτέρως μαχητική ομάδα που θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα αν είχε κερδίσει τα 2 παιχνίδια που κρίθηκαν στο καλάθι, συνεπώς εμείς σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα.

Το αμυντικό μας πλάνο λειτούργησε ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει και κρατήσαμε τον αντίπαλο στο χαμηλότερο σκορ του έως τώρα τους 55 πόντους και έναν πολύ ικανό και έμπειρο ψηλό, το Σάββα Τζουγκαράκη στους 4.

Δυστυχώς όμως, τίποτα σχεδόν δε λειτούργησε καλά στην επίθεση. Οι κλειστές άμυνες του Παγκρατίου μας έβγαλαν εκτός ρυθμού και ενώ είχαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε κεφάλι στο σκορ ή να διευρύνουμε τις μικρές διαφορές που κερδίσαμε κατά διαστήματα, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Στο μπάσκετ και σε όλα τα επίπεδα, πάντα υπάρχουν οι κακές μέρες και μια τέτοια μέρα είχαμε σήμερα (σσ χθες), δυστυχώς σε μια άσχημη για εμάς αγωνιστική συγκυρία. Θεωρώ πως η πολύ καλή προσπάθεια που έχει γίνει φέτος από τη διοίκηση και από τους αθλητές, αξίζει να είναι πετυχημένη και είμαι βέβαιος πως θα είναι πετυχημένη.

Έχουμε εξαιρετικούς αθλητές και χαρακτήρες και υπάρχει χρόνο για να το αποδείξουν. Πάντα επίσης όμως υπάρχουν και οι ευθύνες. Την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τη χθεσινή μας επιθετική απόδοση, έχω εγώ.”

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS